Διότι τέτοιος άνθρωπος ήταν ο εκλιπών με τον οποιον το Tzafnews.gr είχε μια ιδιαίτερη σχέση αμοιβαίας εκτιμήσεως καθώς και με όλη την οικογένεια του, την σύζυγο του, τον γιο του Σταυρο διακεκριμένο χωροτάκτη πολεοδόμο αλλά και την κόρη του που διαπρέπει από διάφορες θέσεις στα Ευρωπαϊκά πράγματα .Εκφράζουμε τα θερμά μας συλυπητηρια προς όλους..

Tzafnews.gr

Σε ηλικία 97 ετών έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Τσέτσης, ο οποίος αφήνει πίσω του ένα σημαντικό συγγραφικό έργο για τη νεότερη ιστορία των Ιωαννίνων και της Ηπείρου.

Αποστόλης Τζελέτας31/05/2024 13:39 Η.Α

Ο Χρήστος Τσέτσης μπήκε από μικρός στον χώρο της δημοσιογραφίας, ωστόσο στη συνέχεια εργάστηκε στον ΟΤΕ ως πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Τηλεπικοινωνιών, διατελώντας και διευθυντής στην περιοχή για ένα διάστημα. Ωστόσο, μέχρι τα τελευταία χρόνια της ζωής του συνέχισε να αρθρογραφεί ως τακτικός συνεργάτης στην εφημερίδα «Πρωινός Λόγος». Σταδιακά μέρος των δημοσιευμάτων του αποτέλεσε υλικό για τα βιβλία του, που έχουν ιστορικό ενδιαφέρον. Μεταξύ άλλων, ο Χρ. Τσέτσης συγκέντρωσε και παρουσίασε υλικό για τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, τους ηπειρώτες ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, τους ηπειρώτες ευεργέτες, τους ηπειρώτες πολιτικούς, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τις οδωνυμίες των Ιωαννίνων και την ιστορία του Οδηγισμού και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Γιάννενα.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και στέλεχος επί μακρά σειρά ετών του Ιδρύματος Βορειοηπειρωτικών Ερευνών.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 4 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αρχιμανδρειού Ιωαννίνων και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Νικολάου Κοπάνων.