“Ο κ. Μήτσης, ανίκανος να προσφέρει ουσιαστική προσφορά στο Επιμελητήριο, έχει επιδοθεί σε έναν πόλεμο λάσπης και ψεμάτων, προσπαθώντας απεγνωσμένα να κερδίσει λίγη δημοσιότητα. Οι αβάσιμες κατηγορίες του δεν είναι τίποτα περισσότερο από θλιβερά ξεσπάσματα ενός ανθρώπου που βλέπει να χάνει κάθε ίχνος αξιοπιστίας. 

Είναι γελοίο να μιλά για ψηφοθηρία κάποιος που προσπαθεί να στήσει καριέρα πάνω στην αποτυχία του. Το Επιμελητήριο δεν θα γίνει πεδίο προσωπικών εμμονών και πολιτικών αδυναμιών. Αντί να πετά λάσπη, ο κ. Μήτσης θα έπρεπε να ασχοληθεί με το πώς θα γίνει πραγματικά χρήσιμος ως τέως πρόεδρος.”

Ως Δημοτικός σύμβουλος εκλέγομαι για πολλά χρόνια με τις χιλιάδες ψήφους  των πολιτών πολύ πριν βρεθώ στη σημερινή θέση του Προέδρου σε αντίθεση με τον Ι.Μήτση που όσες φορές και αν προσπάθησε απέτυχε παταγωδώς και αποτελούσε συμπλήρωμα παρατάξεων. 

Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπουμε τον κ. Μήτση, να επιμένει να διεκδικεί την εκλογή του στο Επιμελητήριο. Μάλλον πιστεύει ότι οι δεκαετίες εμπειρίας του στο… παρασκήνιο, τον καθιστούν τον καταλληλότερο για το μέλλον των επιχειρήσεων. Είναι εντυπωσιακό πώς, αντί να απολαύσει μια ήσυχη σύνταξη, επιλέγει να αναζητήσει νέες περιπέτειες, αυτή τη φορά με άλλη παράταξη, ούτε καν ως επικεφαλής αλλά ως «συμπλήρωμα». 

Φαίνεται πως η ασταμάτητη διάθεσή του για “προσφορά” δεν γνωρίζει όρια, ούτε πολιτικά ούτε ηλικιακά!

Όσον αφορά την πρόταση debate προφανώς και θα την αποδεχτώ ενόψει των εκλογών αλλά από συνυποψηφίους επικεφαλής των παρατάξεων για το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, έτσι συνηθίζεται,πάντα στα debate να αναμετρώνται οι επικεφαλής.

Επειδή τέλος, η επιχειρηματικότητα αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις εμείς θα συνεχίσουμε καθημερινά να παλεύουμε για την ανάπτυξη της, για αυτό το λόγο  όλα τα επόμενα δελτία τύπου θα αφορούν αποκλειστικά εκείνη. 

Με τιμή 

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων 

Ευθύμιος Χρυσοστόμου