Μία απίστευτη αποκάλυψη έρχεται στο φως τις τελευταίες ώρες σχετικά με το αεροπορικό δυστύχημα στη Βραζιλία στις 10 Αυγούστου που στην Ελλάδα πέρασε “στα ψιλά”.

Να θυμίσουμε ότι η αεροπορική εταιρία VoePass είχε ανακοινώσει ότι ο αριθμός των επιβαινόντων σε αυτό ήταν 62 άτομα, 58 ταξιδιώτες και 4 μέλη πληρώματος, με τον δήμαρχο της πόλης Βινιέντο να ανακοινώνει ότι όλοι τους είναι νεκροί.

Στιγμιότυπα που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΤV GloboΝews δείχνουν φλόγες και καπνούς να εκτείνονται σε μια αρκετά μεγάλη περιοχή.

Άλλα πλάνα εμφανίζουν επίσης το αεροσκάφος να χάνει ύψος και μετά να συντρίβεται. Έρευνες εξακολουθούν να γίνονται ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια της συντριβής. Αυτό που προκαλεί ανατριχίλα, 12 μέρες μετά το τραγικό συμβάν, είναι ότι ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και 8 επιστήμονες – ερευνητές με την ειδικότητα του ογκολόγου, οι οποίοι διερευνούσαν τη σχέση μεταξύ των ενέσεων #mRNA και της εμφάνισης του turbo καρκίνου και ήθελαν να δημοσιεύσουν τη δουλειά τους. Μάλιστα μετέβαιναν σε σχετική press conference.

Τελικά τι έχει συμβεί; Κάποιοι ήθελαν να τους φιμώσουν για πάντα ή απλά ήταν άτυχοι να βρεθούν σε αυτήν την πτήση μαζί με τους άλλους που χάθηκαν;