Απίστευτες καταστάσεις σε μια διαλυμένη χώρα

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το κτήριο της επιχείρησης το οποίο κάηκε κατά το πέρασμα της πυρκαγιάς με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Το απίστευτο είναι ότι κάηκε πάνω από 24 ώρες από το ξέσπασμα της πυρκαγιάς, δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν κι ενώ είχε πάει κανονικά στην δουλειά της το πρωί!

Για να γίνει αντιληπτή η διάλυση του κρατικού μηχανισμού ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης αναφορικά με την εξαφάνισή της περί τις 21.οο το βράδυ υποστήριζε τα εξής απίστευτα:

«Επειδή την τελευταία ώρα, γίνεται αναφορά για αγνοούμενο άτομο στην περιοχή της πυρκαγιάς, σας γνωρίζουμε ότι στιγμής το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει δεχθεί κλήση ή κλήσεις για ανάλογο περιστατικό»!

Κι ενώ είχαν υπάρξει επώνυμες καταγγελίες των συναδέλφων της ότι δεν είχε βγει από το κτίριο που καιγόταν!

Μάλλον έπρεπε να στείλει SMS στην Πυροσβεστικό για να τους πει ότι καίγεται!

——————————————–

(Αρχικό κείμενο): Συνεχίζει να μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στην Βορειοανατολική Αττική. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπάρχει μία αγνοούμενη γυναίκα.

Πρόκειται για μια γυναίκα 60-65 ετών που εργάζεται σε εταιρεία στο Πάτημα Χαλανδρίου και η οποία αγνοείται μετά την εκκένωση του κτιρίου της εταιρείας κι ενώ είχαν πλησιάσει οι φλόγες.


Η γυναίκα μέχρι αυτή την ώρα δεν απαντά στο κινητό της τηλέφωνο και δεν έχει εντοπιστεί από τους συναδέλφους της.