ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ

Γράφει ο αξιωματικός ε.α. κ. Τάσος Φαραντάτος

Κάποιοι ανιστόρητοι, που μόνο γέλιο προκαλούν με τα γραφόμενά τους, θέλουν να επιβάλουν στην ελεύθερη σκέψη τον όρο “ΕΜΦΥΛΙΟΣ” αντί του ορθού Συμμοριτοπόλεμος.

Για να τελειώνουμε αγαπητά μου κομμούνια:

Εσείς δεν αποδέχεστε την έννοια της ΦΥΛΗΣ. Όποιον μιλάει για φυλή, τον βαπτίζετε φασίστα και εξοργίζεστε και μόνον στο άκουσμα της λέξης.

Μα τότε γιατί αποδέχεστε τον όρο “εμφύλιος” που εμπεριέχει την έννοια της φυλής;

Και γιατί αισθάνεστε υπερήφανοι για το “αντάρτικο;”. Μα αντάρτης και ανταρσία, όπως τα κάνατε τότε, είναι μια παράνομη ιδιότητα και πράξη. Η ομάδα ανταρτών για ανατροπή του νομίμου πολιτεύματος λέγεται συμμορία και είναι παράνομη. Οι δικοί σας αντάρτες ήταν συμμορίτες και ο πόλεμος μεταξύ του επισήμου κράτους και των συμμοριτών λέγεται συμμοριτοπόλεμος.

Σταματήστε λοιπόν τα παραμύθια που σερβίρετε στους άσχετους.

Ξέρω ότι σας πονάει που δεν πετύχατε το σχέδιό σας για κατάληψη της εξουσίας το 1944.

Ξέρω ότι σας πονάει που ο Εθνικός Στρατός, σας συνέτριψε στον Γράμμο και στο Βίτσι.

Ξέρω ότι σας πονάει που δεν ευοδώθηκε το βδελυρό σας σχέδιο για ανεξαρτητοποίηση των τριών γεωγραφικών τμημάτων της Μακεδονίας και εν συνεχεία για τη σύσταση ενιαίας Μακεδονίας και την υπαγωγή της στην ΕΣΣΔ.

Ξέρω ότι σας πονάνε ΠΟΛΥ οι γιορτές εις μνήμην των ηρωικώς πεσόντων αγωνιστών του Έθνους μας, Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και οπλιτών του ενδόξου Ελληνικού Στρατού.

Ξέρω ότι σας πονάνε πολύ οι αναμνήσεις των αποσπασμάτων της ηρωικής Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής που δεν σας είχαν αφήσει σε χλωρό κλαδί.

Ξέρω ότι σας πονάει που ο κομμουνισμός απέτυχε σε όποια χώρα εφαρμόστηκε και οι λαοί που υπέφεραν τιμώρησαν σκληρά τους ερυθρούς δυνάστες τους.

Ξέρω ότι σας πονάει που είστε πακτωμένοι στο 5-6% σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Εμείς, παραμένουμε πιστοί στις ιερές παραδόσεις μας, θα τιμούμε τους νεκρούς μας και αν δεν σας αρέσει “από εδώ πάν΄κι΄άλλοι”.

Πηγή:

https://www.facebook.com/share/p/7uGqxRzFJkeaR5g2