Ο Stephan Ireland, ένας από τους ιδρυτές του pride και γνωστό μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αντιμετωπίζει μια σειρά από κατηγορίες που περιλαμβάνουν συνωμοσία για σεξουαλική επίθεση σε παιδί, συνωμοσία για απαγωγή ενός παιδιού, ηδονοβλεψία και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Επιπλέον, ο Ireland αντιμετωπίζει άλλες 22 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού ενός παιδιού κάτω των 13 ετών, της σεξουαλικής επίθεσης, της λήψης άσεμνων φωτογραφιών παιδιών και της κατοχής ακραίας πορνογραφικής εικόνας.

Μαζί του και ο συνεργάτης του, Sutton ο οποίος κατηγορείται επίσης για άλλα επτά αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της λήψης άσεμνων φωτογραφιών παιδιών και της διανομής άσεμνων φωτογραφιών ενός παιδιού.

Όλα τα αδικήματα φέρεται να συνέβησαν από τον Αύγουστο του 2022 έως τον περασμένο μήνα. Η αστυνομία του Surrey λέει ότι η έρευνά της βρίσκεται σε εξέλιξη.

Zoder 

@__darcelX__

·

Ακολουθήστε

Ο ιδρυτής και πρώην Δ/ντής του pride στο Surrey, Stephan Ireland, συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Στις κατηγορίες συμπεριλαμβάνεται και ο βιασμός ενός παιδιού, κάτω των 13 ετών, καθώς και η κατοχή φωτογραφιών, ακραίας παιδικής πορνογραφίας. Πέφτουμε από τα σύννεφα.

Εικόνα

519Απάντηση

Κοινοποίηση