Την οργή του εξέφρασε μιλώντας σήμερα στον Focus Fm 103,6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, καθώς σε πρόσφατο περιστατικό στην Τήλο η δήμαρχος Μαρία Καμμά, δημοσιοποίησε τη φυσιογνωμία τουρίστριας η οποία αντέδρασε σε περισυλλογή και μεταφορά παράνομων μεταναστών στο νησί, λέγοντας «πετάξτε τους στη θάλασσα» με την δήμαρχο επίσης να αντιδρά, βιντεοσκοπώντας παράλληλα τη γυναίκα.

«Κυρία δήμαρχε, επειδή είστε φιλάνθρωπος εσείς, από αυτούς τους 100 που μαζέψατε στο νησί, πόσους έχετε σπίτι σας;» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος συμπληρώνοντας:

«Αφού είστε φιλάνθρωπος, πόσους έχετε περιμαζέψει ως φιλάνθρωπος στο σπίτι σας; Και βγαίνετε εσείς κυρία μου με τα λεφτά τα δικά μου, των Ελλήνων πολιτών τα λεφτά, τα κάνετε φιλανθρωπία. Με ποιο δικαίωμα;

Το δε χειρότερο είναι ότι ένας εισαγγελέας δεν παρεμβαίνει διότι η κυρία αυτή (Σ.Σ. η δήμαρχος Τήλου) έδωσε τα στοιχεία της κυρίας που αντέδρασε, φραστικά και είπε πετάξτε τους στη θάλασσα, μπορείς να διαφωνείς με τη δήλωση αυτή, αλλά ήταν μία φραστική κουβέντα.

Με ποιο δικαίωμα εσύ δίνεις τα στοιχεία της στον αέρα και γράφετε σε βίντεο τη φυσιογνωμία της, και την ανεβάζετε στα social media; Και που είναι ο εισαγγελέας να την συλλάβει την κυρία δήμαρχο; Τον άλλον τον άνθρωπο τον Αχιλλέα τον πήγανε στον εισαγγελέα με χειροπέδες» επισήμανε ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος στο περιστατικό της απόπειρας βιασμού νεαρής στη Σαλαμίνα, όπου γνωστός της που έσπευσε να τη βοηθήσει να βρίσκεται κατηγορούμενος καθώς βιντεοσκόπησε τον επίδοξο βιαστή.

«Ενας εισαγγελέας, έπρεπε ήδη να την συλλάβει την κυρία δήμαρχο και να την πάει μέσα. Γιατί τα προσωπικά δεδομένα και η αποκάλυψή τους χωρίς την συναίνεσή μου, είναι κακούργημα. Με ποιο δικαίωμα κυρία δήμαρχε κάνεις φιλανθρωπία με τα δικά μας τα λεφτά.

Κι αν θες να κάνεις φιλανθρωπία, τους 100 αυτούς να τους ταϊσεις εσύ. Να τους βάλεις σπίτι σου και να τους ταϊσεις. Αλλά η Τήλος έχει πρότερο βίο….

Αν υπήρχε εισαγγελέας, την κυρία αυτήν θα την είχαν συλλάβει. Με τα λεφτά των Ελλήνων, φιλανθρωπίες δεν θα κάνετε», σημείωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, με την συζήτηση να φθάνει και στον Αδωνι Γεωργιάδη για τον οποίο υπογράμμισε:

«Ο άνθρωπος είναι οπορτουνιστής. Το έχω πει χίλιες φορές. Ο Αδωνις είναι ο χειρότερος οπορτουνιστής που πέρασε ποτέ από τη χώρα. Ενας άνθρωπος που υπερασπιζόταν τους αρχαίους Ελληνες, ομότροπον, ομόγλωσσον και όλα αυτά, και σήμερα γεμίζει, συναινώντας με τον Μητσοτάκη, την Ελλάδα με λαθρομετανάστες, δεν μπορείς να συζητάς γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Ενας άνθρωπος που δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα…δεν μπορείς να συζητάς γι’ αυτόν τον άνθρωπο.

Για την καρέκλα, ο οπορτουνισμός θυσιάζει ακόμα και την αξιοπρέπεια, την εθνική και την προσωπική. Τελεία και παύλα».