Το γνωρίζουν και τρέχουν να προλάβουν σκορπώντας χρήμα από εδώ και από εκεί για να καλυφθεί η ανικανότητα τους και τα εγκληματικά λάθη τους αλλά ο ελληνικός λαός δεν είναι χαζός και δεν τον κοροϊδεύεις κύριε Μητσοτάκη.  

Σε λίγο καιρό αναμένονται οι δημοσκοπήσεις του φθινοπώρου και κυρίως του Σεπτεμβρίου με πολλές εκπλήξεις… για άλλους θετικές και για κάποιους άλλους πολύ αρνητικές!

Μετά και τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική ο Μητσοτάκης φοβάται γιατί πλέον δεν μπορεί να καλύψει τίποτα όπως τα προηγούμενα χρόνια και πλέον οι πολίτες βλέπουν πολλά πράγματα που πριν πολλοί και διάφοροι τα έθαβαν κάτω από το παχυλό τους μισθό που τους πρόσφερε η φαμίλια.

Παρά τον ανασχηματισμό που πραγματοποιήθηκε μετά τις ευρωεκλογές και τις πρώτες, κινήσεις για την ανάταξη της κυβερνητικής εικόνας, τα ποσοστά της ΝΔ παρέμεναν αρκετά κάτω από τον πήχη του 33% που είχε θέσει προεκλογικά ο πρωθυπουργός και σε ορισμένες από τις έρευνες, κάτω και από το 28% που έλαβε η κυβερνητική παράταξη στην ευρωκάλπη.

Τα προβλήματα της κοινωνίας πολλά. Και η κυβέρνηση δεν κάνει απολύτως τίποτα δίνοντας μισθούς ψίχουλα και συντάξεις εξευτελιστικές θεωρώντας τους Έλληνες και τα ελληνικά νοικοκυριά ανόητους καθώς η ακρίβεια στα βασικά καταναλωτικά αγαθά, τα καύσιμα και οι λογαριασμοί ενέργειας σφυροκοπούν τους πολίτες και ούτε τα υπόλοιπα προβληματικά πεδία έχουν βελτιωθεί.

Αντιθέτως, στα πολλαπλά μέτωπα με τα οποία είναι αντιμέτωπη η κυβέρνηση, έχει πλέον προστεθεί και η δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης για τη διαχείριση της πρόσφατης καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική.

Έτσι λοιπόν αναμένουν με αγωνία τις δημοσκοπήσεις, καθώς θα δημοσιοποιηθούν λίγο πριν την άνοδο του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, με την οποία παραδοσιακά ανοίγει η αυλαία της επόμενης πολιτικής περιόδου. Και εκεί, ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να παρουσιάσει το νέο πολιτικό αφήγημα, το οποίο θα πρέπει πρωτίστως να απαντάει στο επίμονο εύρημα όλων των τελευταίων δημοσκοπήσεων, το οποίο δείχνει ότι ένα συντριπτικό ποσοστό πολιτών θεωρεί ότι η χώρα οδεύει προς λάθος κατεύθυνση και η κυβέρνηση εμφανίζει σημάδια αναποτελεσματικότητας.