Σε λήθαργο οι κυβερνώντες ανίκανοι όσο και αδιάφοροι να ελέγξουν την ασφάλεια των συνόρων

Τα στοιχεία από τις καταγεγραμμένες εισβολές αλλοδαπών μόνο τους τρεις μήνες του καλοκαιριού είναι ενδεικτικά της κυβερνητικής υπνηλίας αλλά και αδιαφορίας στο θέμα της ασφάλειας των συνόρων.

Τον Ιούνιο μπήκαν παράνομα στη χώρα 2.652 λαθρομετανάστες, τον Ιούλιο 3.995 ενώ τον Αύγουστο ο αριθμός θα κλείσει με πάνω από 3.500 για ένα σύνολο τουλάχιστον 10.100 μουσουλμάνων.

Η κατάσταση είναι τέτοια που οι αλλοδαποί αποβιβάζονται μόνοι τους στις ακτές των νησιών (έφτασαν ακόμη και στη Σαμοθράκη και τις ακτές του Πηλίου) χωρίς κανείς να τους αντιλαμβάνεται.

Στη συνέχεια επικοινωνούν μέσω του 112 με τις κοιμώμενες «αρχές» για να έρθουν να τους παραλάβουν.

Το ίδιο συνέβη και σήμερα όταν το λ.σ. ενημερώθηκε από τους λαθρομετανάστες ότι είχαν αποβιβαστεί στη νήσο Παναγιά Οινουσσών.

Στο σημείο μετέβη αστραπιαία ένα περιπολικό σκάφος του λ.σ. το οποίο περισυνέλεξε από την ξηρά 33 μουσουλμάνους οι οποίοι στη συνέχεια μετεπιβιβάστηκαν σε άλλο σκάφος του λ.σ. και αποβιβάστηκαν με απόλυτη ασφάλεια και εξαιρετική ακρίβεια στο λιμάνι της Χίου.

Η συνέχεια γνωστή.

Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στα γνωστά κέντρα για «καταγραφή» και υποτιθέμενη ταυτοποίηση, προανακρίσεις πραγματοποίησε το λιμεναρχείο και οι αλλοδαποί στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην Αττική για μόνιμη εγκατάσταση.

Τα παραπάνω στοιχεία αφορούν όπως είπαμε μόνο τις καταγεγραμμένος εισόδους. Υπάρχει ένας εξίσου σημαντικός αριθμός –υπολογίζεται σε περίπου 1.000 άτομα το μήνα- που φτάνουν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς είτε στα νησιά είτε περνώντας με ευκολία τον Έβρο.

Από τις αρχές του έτους ο αριθμός των αλλοδαπών που έχουν μπει στη χώρα ανέρχεται σε 30.000 περίπου ενώ το έτος θα κλείσει γύρω στους 50.000.

Από το 2019 έχουν μπει στη χώρα 166.970 μουσουλμάνοι και το παιχνίδι αυτό συνεχίζεται και θα συνεχίζεται για πάρα πολλά χρόνια ακόμη, ίσως και δεκαετίες.

Με απλά λόγια και βάσει των δεικτών υπογεννητικότητας των Ελλήνων ο πληθυσμός της Ελλάδας θα έχει μεταβληθεί δραματικά έως το 2030.

pronews