Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, μαφία, μετατροπή της Ελλάδας σε Μεξικό της Ευρώπης.

Φαρ Ουέστ με ξύλο, πυροβολισμούς και ληστείες καθημερινά. Ακολουθούν ενδεικτικά μερικά παραδείγματα που συνέβησαν μέσα σε λίγες ώρες:

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε πατέρα και γιο για τον πυροβολισμό εναντίον 19χρονου αλλοδαπού

Στη σύλληψη ενός άνδρα 56 ετών και του 31 ετών γιου του, προχώρησαν αστυνομικοί μετά από αιματηρό επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 19χρονου Αιγύπτιου. Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου αργά το απόγευμα της Τρίτης 13-8-2024. Το επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε με καυγά μεταξύ του 56χρονου με τον 19χρονο και είχε ως κατάληξη τον πυροβολισμό του αλλοδαπού, από τον 31 ετών άνδρα, που επίσης ενεπλάκη.

Άγρια συμπλοκή σε πάρκινγκ στον Άλιμο – Επιβάτες αυτοκινήτου απείλησαν με όπλο 24χρονο

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (13/8) σε πάρκινγκ ταχυφαγείου στον Άλιμο, όταν οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου ήρθαν σε διένεξη με έναν 24χρονο τον οποίο απείλησαν με ένα όπλο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν ξεκίνησαν τις έρευνες κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν το αυτοκίνητό τους, προχωρώντας στην προσαγωγή τριών ατόμων ηλικίας 22 και 23 ετών.

Αθήνα: Καβγάς ανάμεσα σε έναν οδηγό ταξί και 3 τουρίστες 

Άγριος καβγάς, στο κέντρο της Αθήνας, έγινε ανάμεσα σε έναν οδηγό ταξί και τρεις αλλοδαπούς τουρίστες καθώς, όπως ισχυρίζεται ο οδηγός, δεν του έδιναν τα χρήματα της κούρσας. Οι τουρίστες είχαν κλείσει μια συγκεκριμένη διαδρομή με τον οδηγό ταξί, ωστόσο σε κάποιο σημείο πάνω στη Βασιλίσσης Σοφίας ανέφεραν πως θέλουν να κατέβουν, ωστόσο, σύμφωνα με τον επαγγελματία οδηγό δεν του έδιναν τα χρήματά του.

Κουφονήσια: 34χρονος δέχθηκε άγρια επίθεση με μπουνιές, κλωτσιές και μπουκάλια – Εννέα συλλήψεις

Ένας 34χρονος άνδρας, κατήγγειλε στις Αρχές ότι στις 12 Αυγούστου έπεσε θύμα άγριας επίθεσης σε γνωστό μπαρ-εστιατόριο στα Κουφονήσια. Όπως κατήγγειλε στις Αρχές, ξαφνικά δέχθηκε ένα μπουκάλι στο κεφάλι από έναν άγνωστο άνδρα, χωρίς να υπάρχει κάποια εμφανής αφορμή ή πρόκληση. Η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα από τον έλεγχο, καθώς ενώ το θύμα προσπαθούσε να περιποιηθεί τα τραύματά του, δέχθηκε νέα άγρια επίθεση από ομάδα εννέα ατόμων.