Αντιγράφουμε απ το fb του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ.Καχριμανη, που και οι μεγάλες προσπάθειες του στέφονται με επιτυχία..

Η Ήπειρος βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνούς προβολής μέσα από πολυσέλιδο αφιέρωμα του δημοφιλούς γαλλικού περιοδικού ταξιδιωτικών προορισμών “Destination”. Το αφιέρωμα αυτό, 72 σελίδων, που περιλαμβάνεται στο ειδικό τεύχος του περιοδικού αφιερωμένο στην Ελλάδα, αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική προώθηση της Ηπείρου στη γαλλική αγορά. Το περιοδικό κυκλοφορεί τόσο στα παραδοσιακά σημεία πώλησης όσο και σε σταθμούς τρένων εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς και στα αεροδρόμια της Γαλλίας. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο σε χώρες όπως το Βέλγιο, η Γερμανία, οι Κάτω Χώρες, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Με αναγνωστικό κοινό που διακρίνεται για την υψηλή αγοραστική του δύναμη και το ανώτερο μορφωτικό και κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, το “Destination” αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία ανάδειξης των τουριστικών δυνατοτήτων της Ηπείρου στις διεθνείς αγορές.
Ευχαριστούμε τη διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ Γαλλίας, κ.Εμη Αναγνωστοπούλου, για τη συμβολή της σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια προβολής της Ηπείρου και στη δημοσιογράφο Martine Carret.
Κάθε τέτοια συνεργασία ενισχύει τον τουρισμό μας και αναδεικνύει τις κρυφές ομορφιές της Ηπείρου σε ένα εκλεκτό και απαιτητικό κοινό.