Δικαιωματισμός είναι να επιτρέπουν σε ζωντανή, παγκόσμια μετάδοση σε τραβεστί να ξυλοφορτώνει γυναίκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Του Παναγιώτη Λιάκου

Είναι προφανές ότι αντιπαθούν τους άντρες. Όλη την ώρα μιλούν για «τοξική αρρενωπότητα», λες και το ανδρικό φύλο υπάρχει στον πλανήτη για να αδικεί και να κάνει κακό. Δεν ήταν προφανές ότι μισούν τις γυναίκες. Στην επίθεση εναντίον του γυναικείου φύλου είναι πιο πονηροί. Καλύπτουν τον φθόνο και το μίσος πίσω από τον φεμινισμό και τις νεοταξικές αερολογίες. Οι πρώτες και πιο θανατηφόρες βολές εναντίον των γυναικών στόχευαν σε ό,τι πολυτιμότερο και ιερότερο χαρακτηρίζει τη γυναίκα: το θείο δώρο της μητρότητας. Επιδίωξαν και επιδιώκουν να αφαιρέσουν την ανεκτίμητη δωρεά του Θεού από τις γυναίκες και στη θέση της να βάλουν ένα μεγαλοϋπαλληλίκι σε πολυεθνική (η νευρωτική, υστερική μάνατζερ που κατεβάζει χούφτες τα ψυχοφάρμακα), μισή ντουζίνα σκύλους κι άλλες τόσες γάτες, εφήμερες και αδιέξοδες σχέσεις και μια ολόκληρη μοναξιά.

Να μην παντρευτούν και να μην κάνουν παιδιά οι γυναίκες, γιατί θα θυσιάσουν τη ζωή τους για κάποια άλλη ύπαρξη. Έτσι λένε οι αρχιτέκτονες των κολασμένων ενδιαιτημάτων και παραπλανούν τα πλήθη με νεοταξικές χάντρες και καθρεφτάκια. Κι επειδή τα παιδιά είναι ο βασικός στόχος τους, θέλουν να αφαιρέσουν από αυτά κι από τους γονείς τους τις ίδιες τις λέξεις που συνθέτουν την οικογένεια. Ο πατέρας και η μητέρα να γίνουν γονέας 1 και γονέας 2. Εμείς πρέπει να συμφωνήσουμε με το πρόγραμμα εξολόθρευσης της ανθρωπότητας (διότι περί αυτού πρόκειται), για να μη χαρακτηριστούμε ακροδεξιοί, σκοταδιστές, αντιδραστικοί και άλλες τρίχες.

Το απόλυτο πρότυπο των θεότρελων μισανθρώπων είναι οι τραβεστί. Με μούσια, γόβες, δερμάτινα λουριά στα καπούλια τους και βούρδουλες ανά χείρας, να κάνουν χαριτωμενιές. Μετά τους τραβεστί, ακολουθούν οι ερμαφρόδιτοι που έχουν τα χρωμοσώματα, τη δύναμη και την τεστοστερόνη ανδρών, και οι προύχοντες του αθλητισμού τούς στέλνουν στα ρινγκ. Τι κάνουν οι ερμαφρόδιτοι στα ρινγκ; Ξυλοφορτώνουν γυναίκες, τους σπάνε τα σαγόνια, και στους υγρούς και στεγνούς στίβους ανταγωνίζονται τα κανονικά θηλυκά και τους κλέβουν τα μετάλλια.

Ε, όχι, δεν θα τους περάσει. Οι άνθρωποι που αγαπούν το δίκαιο, τη λογική και τον συνάνθρωπο θα αντιδράσουν, και θα διαπιστώσουν και οι -μέχρι τώρα- ισχυροί πόση δύναμη έχει η μάζα.

antinews