Η Σταυρουλα Μπραΐμη σε…ρεσιτάλ απ την θέση της προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου Ιωαννίνων…

Την ξέραμε απ την θητεία τις ως δημάρχου ,εκτιμούσαμε τα προσόντα της δεν γνωρίζαμε ωστόσο ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει τόσο καλά σε μια ιδιαιτερα δύσκολη και απαιτητική θέση όταν μάλιστα Περιφερειαρχης είναι ο ..γενικώς ιδιαίτερος Καχριμανης, ωστόσο μας έκπλησσε ευχάριστα …Με πυγμή αλλά κι ελαστικότητα όπου χρειάζεται διευθύνει άριστα το σώμα και κατορθώνει να απορροφά τους φυσιολογικούς κραδασμούς κάποιων συνεδριάσεων.. Το Tzafnews θα παρακολουθεί την πορεία της που μαλλον δεν θα σταματησει εκεί..

Να θυμισουμε:

Η Σταυρούλα Μπραίμη που εκλέγεται στο Νομό Θεσπρωτίας, ήταν αυτή που προτάθηκε από τον Περιφερειάρχη κατά την ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε και με διευρυμένη πλειοψηφία αναδείχθηκε πρόεδρος του σώματος.

Η υποψηφιότητα της Προέδρου στηρίχθηκε από τις παρατάξεις του Γιάννη Στέφου και του Στέφανου Ζούμπα, οι οποίοι τόνισαν ότι πιστεύουν στο διαπαραταξιακό προεδρείο.

Η Λαική Συσπείρωση έδωσε λευκή ψήφο ενώ η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» έδωσε «παρών» και ευχές για επιτυχία στη νέα περίοδο.