Την στιγμή του αιματηρού επεισοδίου σε beach bar της Χαλκιδικής, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο, φαίνεται η μία παρέα, από τη Βουλγαρία, να ξεκινά έναν καυγά, πετώντας καρέκλες και ότι άλλο βρίσκει μπροστά της.

Στο επεισόδιο μπαίνουν 6 σωματώδη άτομα και η κατάσταση ξεφεύγει, με τον κόσμο να τρέχει να γλιτώσει.

Τα επεισόδια συνεχίζονται εκτός καταστήματος, με τους Βούλγαρους πελάτες να ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη του μπαρ, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, τον οποίο, συνεχίζουν να χτυπούν χωρίς έλεος ακόμη κι όταν πια είναι στο έδαφος, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

 Το επεισόδιο έγινε το βράδυ της Παρασκευής με τα 5 άτομα από τη Βουλγαρία να τσακώνονται με τον καταστηματάρχη, κάνοντας παράπονα ότι άργησε η παραγγελία τους. Ακολούθησε η σύρραξη, που είχε αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί και να τραυματιστούν δύο άτομα, το ένα σοβαρά και να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τον βουλγαρικό τύπο, όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί άνθρωποι του υποκόσμου της γειτονικής χώρας. Αμέσως η περιοχή γέμισε από αστυνομικούς οι οποίοι μπήκαν στο μπαρ και συνέλαβαν πέντε άτομα, ενώ αναζητούν άλλους τρεις, έχοντας ταυτοποιήσει τον έναν.Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Τι εκτιμά η ΕΛΑΣ

Οι εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ κάνουν λόγο γιαπροστριβές μεταξύ των μελών της βουλγαρικής μαφίας, που έφτασαν στο σημείο να λύσουν τις διαφορές τους με όπλα και η καθυστέρηση της παραγγελίας, ήταν απλά η αφορμή.

Σύμφωνα και με τον βουλγαρικό τύπο ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκιδική, που διατηρεί κατάστημα εστίασης και στη Σόφια, το οποίο είναι στέκι της βουλγαρικής ελίτ, αλλά και βουλευτών της γειτονικής χώρας, είναι φίλος με τον αρχηγό της παρέα των 5 που προκάλεσαν το αιματηρο επεισόδιο, ο οποίος αναφέρεται με το παρατσούκλι, “ο Βέλγος”.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, πρόκειται για θρασύτατο εγκληματία, που έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί καθώς εκκρεμούν κατηγορίες σε βάρος του, στη γειτονικη χώρα.