Συγγενείς και φίλοι, με λευκά λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια, λένε αυτή την ώρα στη Βέροια, το τελευταίο αντίο στον 19χρονο που έχασε τη ζωή του τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 19 Αυγούστου. Η κηδεία του γίνεται στον Ιερό ναό Αναλήψεως Παπάγου και η ταφή στα Κοιμητήρια του Διαβατού.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, ήμουν η καθηγήτρια του, είναι απίστευτο αυτό που συνέβη», είπε η παλιά του καθηγήτρια, ενώ φίλος και συμμαθητής του ανέφερε πως «δεν θέλω καμία δικαιοσύνη αυτή την ώρα, μου αρκεί μόνο να αναπαυτεί η ψυχή του».

«Βγήκε η δήμαρχος στην τηλεόραση και μας λέει όλα καλά, χωρίς να έχει άδεια με σάπια καρεκλάκια. Βγάλτε τα στα κανάλια να σωθούν κι άλλα παιδιά. Κρίμα για τους γονείς, χάσανε ένα παιδάκι με τόσα όνειρα, αύριο θα έφευγε για τη σχολή Ικάρων, θα πήγαινε στην Αεροπορία. Κρίμα δεν είναι; Τι να την κάνω εγώ τη δικαίωση; Ήταν ένα παιδί μάλαμα» δήλωσε ο παππούς του για τον 19χρονο Γιάννη που ήταν το τρίτο του εγγόνι.

Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων, όποιος παρευρεθεί να κάνει μια δωρεά στην εκκλησία της ενορίας. «Επιθυμία της οικογένειας είναι αντι στεφάνων να γίνει δωρεά στην ενορία που επιθυμεί ο καθένας στην μνήμη του αγαπημένου όλων μας», αναφέρει σε ανάρτηση συγγενής του 19χρονου.