Πέρασαν ήδη δύο εβδομάδες από την στιγμή που η Δημοτική Επιτροπή παρέλαβε τις τρεις τροποποιημένες μελέτες που θα άνοιγαν τον δρόμο για την επανεκκίνηση των εργασιών στην κεντρική πλατεία.

Ωστόσο η εικόνα δεν έχει αλλάξει σε τίποτα και η πλατεία εξακολουθεί να θυμίζει ένα εργοτάξιο σε πλήρη εγκατάλειψη.

Οι εργασίες δεν έχουν ξεκινήσει και όσο περνά το διάστημα του καλοκαιριού που επιτρέπει την εξέλιξή τους απρόσκοπτα τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης περί τα τέλη Ιανουαρίου, σύμφωνα με την παράταση που έχει ήδη δοθεί.

Αντικειμενικά και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει επίσημα γνωστά από τον Δήμο δεν υφίσταται λόγος για να μην ξεκινούν και πάλι τα έργα.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • plateia1

Οι τρεις μελέτες που στην απουσία τους αποδόθηκε από τον αντιδήμαρχο έργων η διακοπή εργασιών αφορούσαν στην θεμελίωση των ιστών φωτισμού, στις απολήξεις των κλιμακοστασίων του υπόγειου πάρκινγκ και στο σημαντικότερο στοιχείο της αρχιτεκτονικής μελέτης που είχε αποσπάσει το πρώτο βραβείο, αυτό του μαρμάρινου κοίλου και της υδάτινης επιφάνειας με σύστημα ενδοδαπέδιων πιδάκων.

Με την ολοκλήρωση και την παραλαβή των μελετών αυτών ο αντιδήμαρχος είχε εκφράσει την αισιοδοξία τους ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν χωρίς προσχώματα.

Κάτι τέτοιο πάντως προς το παρόν δεν έχει συμβεί…

από Epirus post