Πέφτουν κάτω σαν τα «κοτόπουλα» – Υπάρχουν δεκάδες ξαφνικοί θάνατοι»

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού «Μαρία με τη Νύχτα» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα εμβόλια κατά της COVID-19 και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

«Θεωρώ ότι επειδή χτυπάει το νευρικό σύστημα το εμβόλιο… Υπάρχουν άνθρωποι που έμειναν παράλυτοι για λίγο καιρό, για πάντα. Θεωρώ ότι αυτά τα ρημαδοεμβόλια έχουν κάνει μεγάλες ζημιές στο νευρικό μας σύστημα» είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Και όλα αυτά που λένε οι συστημικοί ότι ήτανε… Μπορεί κάποιους να τους σώσανε τα εμβόλια δεν λέω» συμπλήρωσε για να σχολιάσει η Μαρία Σολωμού: «ναι και κάποιους τους σκοτώσανε επίσης».

«Θεωρώ ότι όλα αυτά τα καρδιακά, τα αυτοάνοσα και τα νευρολογικά είναι αποτέλεσμα των απέραντων εμβολίων» ανέφερε η Μαριάννα Τουμασάτου και η Μαρία Σολωμού είπε «συμφωνώ».

«Όλα αυτά τα εμβόλια εκτός ότι ήταν αχρείαστα ως υποχρεωτικά, για να δουλέψουμε. Εγώ γιατί πήγα και έκανα τρία εμβόλια; Εγώ δεν έχω κολλήσει ποτέ COVID. Εγώ κοιμήθηκα με το παιδί μου που πέρασε δύο φορές, την είχα στο κρεβάτι αγκαλιά και δεν κόλλησα ποτέ. Εγώ έκανα… σλάλομ μέσα στα κρούσματα, έκανα γύρισμα με ανθρώπους που το μεσημέρι βγήκαν θετικοί. Εγώ ποτέ δεν κόλλησα. Το παιδί μου το είχα αγκαλιά και τις δύο φορές που κόλλησε και δεν κόλλησα ποτέ», ανέφερε η ηθοποιός.

«Για ποιο λόγο έκανα τρία ρημαδοεμβόλια; Γιατί έπρεπε να δουλέψω. Γιατί με υποχρεώνεις να κάνω το εμβόλιο; Γιατί; Θα ήθελα να μην είχα κάνει κανένα», είπε.

«Αχ, τα λόγια μου. Πόσο χαίρομαι ρε παιδί μου! Με σταυρώσανε εμένα γιατί βγήκα πρώτη – πρώτη και είπα ποτέ για κανένα λόγο. Έφαγα ξύλο», της είπε η Μαρία Σολωμού.

«Και καλά έκανες», απάντησε η Μαριάννα Τουμασάτου και συνέχισε: «όλοι φάγατε ξύλο και ο άνδρας μου που έλεγε όχι τα εμβόλια, τι άκουσε… Βέβαια δεν εμβολιάσαμε το παιδί μας, ούτε για πλάκα!».

«Επειδή το παιδί ήταν μικρό, είδα ότι με χρειάζεται. Αν πρόκειται να πάθω κάτι στο μέλλον δεν με πειράζει, αρκεί να φτάσει 18. Αυτή ήταν η πετριά, εκτός από το να δουλέψω, για να κάνω τα εμβόλια», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Να σου πω κάτι; Ποιος είπε ότι θα είναι μετά από 10 χρόνια; Αφού πέφτουν σαν τα κοτόπουλα! Τόσοι θάνατοι ξαφνικά χωρίς λόγο; Γιατί;» διερωτήθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Πάρα πολλοί (θάνατοι)», σχολίασε η Μαρία Σολωμού.

karditsastakra