Μεγας Καχριμανης στην περιφερειακή επιτροπή σάρωσε τους παντες: «Εάν είχαμε χάσει το Γραμμο θα είμασταν κι εμείς Αλβανια!»Πληρης η δικαίωση μας!

Διότι απ την αρχή γράφαμε τα ΟΡΘΑ , ότι τα περιβαλλοντικά ήταν το πρόσχημα για να καλυφθεί η ενόχληση κάποιων διότι Στρατος και κτηνοτρόφοι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους με ευπρεπισμό προϋπάρχουσας βατοτητας στο ιστορικό βουνό! Έμμεσα αλλά σαφώς σήμερα ο Καχριμανης τους απεκάλυψε:

«Για τον Γράμμο δεν απαντάω τίποτα, είναι νόμιμη όλη η διαδικασία και όποιος επιχειρήσει το παραμικρό εγώ θα πάω στον Εισαγγελέα και σε άλλα θέματα, το λέω θα πάω μόνος μου στον Εισαγγελέα»είπε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης στέλνοντας έτσι μήνυμα όχι μόνο προς τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης αλλά και προς τα μέσα ενημέρωσης που ήταν παρόντα στην συνεδρίαση.

«Σε κάποια θέματα, που δεν υπάρχει θέμα, δημιουργούμε θέματα. Έχω όλα τα στοιχεία στη διάθεσή μου και ότι ήταν δρόμος και ότι τον θέλει ο στρατός και οτιδήποτε άλλο.. Δεν μπορεί να παίζουμε εδώ με διάφορα θέματα που έχουμε στο μυαλό α, θα γίνουν ανεμογεννήτριες και λοιπά. Χθες 34 κτηνοτρόφοι ήρθαν εδώ και είπαν «ποιος είναι αυτός που δημιουργεί θέμα με τον δρόμο»… Μέχρι εδώ… στοπ.. Εγώ θα κάνω κουμάντο εδώ και όποιος νομίζει ότι δεν είναι σωστά απέναντι..» ήταν ένα από τα ξεσπάσματα του Περιφερειάρχη.

«Το δεύτερο και σημαντικό που θέλω να σας πω είναι ένα παράπονο.. Παρουσιάστηκαν άνθρωποι της νύχτας εδώ στα Γιάννινα.. δεν σας είδα να σας ενδιαφέρει καθόλου αυτό το θέμα.. Ποιοι είναι αυτοί που ήρθαν και γιατί ήρθαν αυτοί…» ανέφερε ο Περιφερειάρχης και όταν του ζητήθηκαν διευκρινίσεις για την καταγγελία του είπε «δεν σας βάλω εγώ μυαλό.. γεια σας»…

Στη συνέχεια και σε ερωτήματα από τους επικεφαλής των παρατάξεων επανέλαβε ότι ο δρόμος στο Γράμμο προϋπήρχε και έχει όλα τα έγγραφα που το επιβεβαιώνουν.

«Αν είχαμε χάσει τον Γράμμο θα ήμασταν και εμείς Αλβανία..» είπε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του προκαλώντας έναν ακόμη γύρο αντιπαράθεσης…