Μητσοτάκη δωστους από μια…γκλίτσα να φυλάνε πρόβατα…Ο Υφ.Ανάπτυξης στα Γιάννενα μπέρδεψε τον Καχριμανη με τον..Αμανατίδη,

και να πεις ότι μοιάζουν κιόλας ..Δείτε την ανάρτηση του ανθρώπου που φιλοδοξεί να μας αναπτύξει..

«Επισκεφθήκαμε την Περιφέρεια Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονία και το Δημαρχείο Ιωαννίνων», αναφέρει… Περιφέρεια Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας δεν υπάρχει βέβαια εκτός αν στην κυβέρνηση σχεδιάζουν νέο διοικητικό χάρτη της χώρας και δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό!

-«Με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη και τον Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα συζητήσαμε όλα τα τρέχοντα ζητήματα και φυσικά για την καινοτομία»… Ο Υφυπουργός, αφού μπέρδεψε τις Περιφέρειες, μπέρδεψε και τους Περιφερειάρχες… Έτσι βάφτισε Γιώργο Αμανατίδη τον Αλέξανδρο Καχριμάνη… Ήταν και απρόσεκτος όμως αφού μόλις λίγες ώρες νωρίτερα άκουγε τον Υπουργό να μιλά για τον πρύτανη της αυτοδιοίκησης..

Αρκετές ώρες μετά την αρχική ανάρτηση ο Υφυπουργός ή όσοι διαχειρίζονται τη σελίδα του δεν προχώρησαν σε καμία διόρθωση..

Και ο κίνδυνος πλέον είναι να μπερδευτεί και η… ανάπτυξη… Αντί για Ήπειρο να λοξοδρομήσει προς Δυτική Μακεδονία…

Με χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης επεκτείνουμε τις εγκαταστάσεις των ερευνητικών μας κέντρων.

Το ΙΤΕ ήταν από τα πρώτα κέντρα που αξιοποίησαν τα ευρωπαϊκά χρήματα. Η Σύμβαση για την Θεμελίωση του Νέου Κτιρίου του, στα Ιωάννινα, πραγματοποιήθηκε χάρη στην επιμονή του Νεκτάριου Ταβερναράκη και των συνεργατών, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση του υπουργού Κώστας Σκρέκας της δικής μου και φυσικά του γ.γ. της Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας Θανάση Κυριαζή.

Στο υπουργείο Ανάπτυξης όλοι μας εργαζόμαστε ώστε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατότητα για να συνεχίσουν να είναι τα Ερευνητικά Κέντρα μας  εργαστήρια Καινοτομίας και Ανάπτυξης!

Οι προσπάθειες όλων μας πιάνουν τόπο και εκδηλώσεις όπως η σημερινή το επιβεβαιώνουν και μας γεμίζουν χαρά.

Κατά την επίσκεψή μας στα Ιωάννινα συνοδεύοντας τον Υπουργό Ανάπτυξης, επισκεφθήκαμε την Περιφέρεια Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας και το Δημαρχείο Ιωαννίνων. Με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Αμανατίδη και το Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα συζητήσαμε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και φυσικά για την Καινοτομία.

Άλλωστε, η Καινοτομία είναι τρόπος σκέψης και καλό θα ήταν να γίνει στάση ζωής».