Ανθρωποκυνηγητό από την Φθιώτιδα ως την Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε εξέλιξη από την ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπιστούν πέντε «νταήδες» που προκάλεσαν αιματηρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητραστις Ράχες Φθιώτιδας τραυματίζοντας τέσσερα άτομα, τα ξημερώματα της Κυριακής!

Όλα ξεκίνησαν σε ένα παραλιακό μπαρ, όπου η ομάδα των πέντε νεαρών άρχισε να προκαλεί την παρέα των παιδιών από την Στυλίδα ρωτώντας τους ποια ομάδα υποστηρίζουν. Όταν οι δεύτεροι έφυγαν, οι “νταήδες” που επέβαιναν σε ένα μαύρο Ι.Χ. μάρκας Mercedes τους έκλεισαν τον δρόμο και άρχισαν να τους χτυπούν, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν ένα νεαρό με δυο μαχαιριές στο χέρι και έναν άλλο με μαχαίρι στην πλάτη, ενώ χτυπήματα από σφυρί και κλομπ δέχθηκαν ένας 17χρονος και ο 48χρονος πατέρας ενός από τους τραυματίες.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας και στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ για τον εντοπισμό των δραστώνξεκίνησαν αναζητήσεις χωρίς αποτέλεσμα. Aπό την προανάκριση που διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Στυλίδας προέκυψε ότι μεταξύ των πέντε δραστών είναι ένας 17χρονος που είχε εμπλακεί πριν από λίγες ημέρες στον τραυματισμό με μαχαίρι ενός 24χρονου στο Μαρίνι Στυλίδας, ενώ οι υπόλοιποι είναι φίλοι του και οπαδοί της ίδιας ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.