αλλά έπειδη έχουμε ένα κρατος …κομματικών παρακεντεδων αυτό δεν σημαίνει ότι θα πουλήσουμε και τις υποδομές μας σε ξένους ,τουτεστιν τον Εθνικό πλούτο όπως τα αεροδρόμια με ..υποψία μάλιστα ότι θα τα κονομήσουν κάποιοι με μίζες, φαινόμενο σύνηθες στην Ελλάδα..Απλώς οφείλουμε αγώνα απαλλαγής απ τους κυριους αυτούς..

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπέρ της παραχώρησης του αεροδρομίου Ιωαννίνων τάχθηκε με δηλώσεις του το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων Στάθης Σιούτης

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε «είναι λίγοι οι αυτοδιοικητοί και οι κρατικοί παράγοντες που θέλησαν να βοηθήσουν για να αναπτυχθεί το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, το οποίο θα έδινε ισχυρή ώθηση στον τουρισμό, όχι μόνον της περιοχής, αλλά ευρύτερα σε όλη την Βορειοδυτική Ελλάδα. Θα διεύρυνε και θα αναβάθμιζε τις αεροπορικές συνδέσεις των Ιωαννίνων με σημαντικές ταξιδιωτικές αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού, λειτουργώντας ως καταλύτης για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, με προφανή οφέλη για την κοινωνία και την οικονομία της περιοχής.

Η παραχώρησή του είναι πλέον μονόδρομος, εάν θέλουμε να ελπίζουμε σε ένα μελλοντικό άνοιγμα νέων τακτικών αεροπορικών συνδέσεων, βελτιώνοντας έτσι τον εισερχόμενο τουρισμό που θα έρθει στην περιοχή μας», σημείωσε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του.