ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ

ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΧΑΣΟΥΡΑ ΣΤΟΝ… ΤΖΟΓΟ

Σημαντικές πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε ότι αφορά στην έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου χρήματος, που έθεσε στο στόχαστρο δύο υψηλόβαθμα μέλη της Καθολικής Εκκλησίας της Ελλάδος και πέντε ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας, είχε συσσωρεύσει χρέη χιλιάδων ευρώ σε στοιχηματισμό σε πρακτορεία ΟΠΑΠ της Πάτρας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα χρέη, στο σύνολο ή μερικώς, εξοφλήθηκαν με τέσσερα εμβάσματα τα οποία κάλυψε Καθολική Μητρόπολη της χώρας. Πρόκειται μάλιστα για εμβάσματα τα οποία ανέρχονταν σε ποσά από 10.000 έως 15.000 ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων Πρακτορείων είχαν εκφράσει σε συνομιλητές τους έντονα παράπονα για το ύψος των οφειλών του συγκεκριμένου επιχειρηματία και μάλιστα η υπόθεση είχε συζητηθεί ευρέως σε κύκλους όμορους του συγκεκριμένου επαγγέλματος.

Τελικά φαίνεται ότι τα χρήματα πληρώθηκαν με συγκεκριμένα εμβάσματα από Καθολική Μητρόπολη, την οποία για ευνόητους λόγους το tempo24.news δεν αναφέρει καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου χρήματος.

Ωστόσο, γίνεται γνωστό ότι μόλις η υπόθεση δημοσιοποιήθηκε, οι ιδιοκτήτες που την συνέδεσαν τόσο με τον επιχειρηματία όσο και με την προέλευση των εμβασμάτων που είχαν λάβει, κινητοποιήθηκαν προκειμένου να έχουν νομική αλλά και λογιστική κάλυψη.