Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας και σύνθημα «Το δάσος να ξαναγίνει δάσος» θα υποδεχθούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κυβερνητικό κλιμάκιο στην Πεντέλη φορείς και περιβαλλοντικές οργανώσεις σήμερα Τρίτη (20/8) στις 5 το απόγευμα.

Πρόσκληση προς τους πολίτες για συμμετοχή στη συγκέντρωση έχει απευθύνει μέχρι στιγμής ο Σύλλογος Προστασίας Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου και Περιβάλλοντος.
Στη συγκέντρωση έχουν κληθεί παρατάξεις και σύλλογοι από τους δήμους γύρω από το Πεντελικό όρος και συγκεκριμένα από Διόνυσο, Κηφισιά, Μαρούσι, Πεντέλη, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Παλλήνη, Ραφήνα και Μαραθώνα.

Με το ίδιο σύνθημα καλεί στη συγκέντρωση και η δημοτική παράταξη Πεντέλη Πόλη Πρότυπο.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με κλιμάκιο υπουργών αποτελούμενο από τους υπουργούς ΠΕΝ, Εσωτερικών, Οικονομικών, Πολιτικής Προστασίας, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στις 5 σήμερα Τρίτη (20/8) το απόγευμα στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου της Παλαιάς Πεντέλης, Ηγουμένου Μακρυγιάννη 2.

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και οι δήμαρχοι Πεντέλης, Χαλανδρίου, Παλλήνης, Βριλησσίων και όλων των άλλων δήμων που επλήγησαν από τη μεγάλη φωτιά που κατέκαψε τη βορειοανατολική Αττική.