Ξέσπασε ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη ο οποίος έχασε την ζωή του την περασμένη Δευτέρα στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όταν μπήκε σε χαλασμένο παιχνίδι σε λούνα παρκ.

Μιλώντας σήμερα στο Mega ο κ. Γιώργος Καϊμπαλης σχολίασε αρνητικά το γεγονός πως αφέθηκε ελεύθερος ο 21χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού.

«Θα προσπαθήσω να βρω μόνος μου τη λύση εάν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη» τόνισε. «Πώς ο εισαγγελέας ένα άτομο φυγόποινο το άφησε να φύγει χωρίς περιοριστικούς όρους;», αναρωτήθηκε.

Σχετικά με την κατάσταση της οικογένειάς του ανέφερε:

«Δεν υπάρχουν λόγια, το 13χρονο έχει να κοιμηθεί 3 μέρες, κλαίει στην αγκαλιά μας και έχει στο μυαλό του την εικόνα του ανοιγμένου κρανίου που έπεσε μπροστά του ο αδερφός του. Η οικογένεια και αυτό το σπίτι έκλεισε. Ήταν μια πολύ δεμένη οικογένεια, το ένα μεγάλωνε το άλλο. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Το παλικάρι μου έφυγε. Από μικρά παιδιά αγωνιζόμαστε, να κάνουμε μια οικογένεια, δεν μπορεί ο καθένας που έχει βλέψεις να λειτουργεί με ανευθυνότητα. Αν δεν μπορεί η δήμαρχος, αν δεν έχει προσωπικό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα από όλα αυτά. Ας είχε παραιτηθεί, ας μην αναλάμβανε αυτή τη θέση. Τι με ενδιαφέρουν όλα αυτά.

Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει. Δεν είναι ένα κουμπί, ο πόνος είναι για τέσσερις ανθρώπους. Δεν σημαίνει ότι ήμασταν πέντε και τώρα είμαστε τέσσερις, και δεν έγινε τίποτα γιατί είμαστε παρεάκι. Ζω 25 χρόνια στην Αθήνα, τα παιδιά μου τα μεγάλωσα κάθε Σαββατοκύριακο να πηγαίνω να τα βλέπω.»

Το λούνα παρκ λειτουργούσε συστηματικά χωρίς άδεια
Σοκαριστικές συνεχίζουν να είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με το λούνα παρκ του τρόμου στο Πευκοχώρι Χαλκδικής, που έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο την περασμένη Δευτέρα ο 19χρονος Γιάννης.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως, ο χώρος λειτουργούσε χωρίς να έχει την απαραίτητη άδεια και την προηγούμενη χρονιά επί ολόκληρους μήνες.

Συγκεκριμένα, ο δήμος Κασσάνδρας εξέδωσε την άδεια στις 22 Αυγούστου του 2023, δηλαδή την στιγμή που τελείωνε το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο ιδιοκτήτης είχε καταθέσει την σχετική αίτηση για προσωρινή άδεια λειτουργίας από την 1η Ιουνίου.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι η ίδια ακριβώς κατάσταση συνέβη και φέτος, με εκείνον να καταθέτει νωρίς την αίτηση χωρίς, όμως, να εκδίδεται η άδεια λειτουργίας.