Τα Χανιά βυθίστηκαν στο πένθος για μια ακόμα φορά, καθώς μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο “σκοτώστρα” τον ΒΟΑΚ, τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους. Την ίδια ώρα δίνει μάχη για τη ζωή της η τέταρτη επιβάτιδα του μοιραίου αυτοκινήτου, η οποία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στη ΜΕΘ σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr

Το πολύνεκρο δυστύχημα συνέβη το πρωί στην εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος του κόμβου του Γαλατά, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι 4 νέοι (3 άνδρες και 1 κοπέλα) συγκρούστηκαν με τουριστικό βανάκι.

4

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο ένας νεαρός από τους τέσσερις να χάσει τη ζωή του επί τόπου, και οι άλλοι τρεις να εγκλωβιστούν. Από αυτούς, ο ένας ακόμα νεαρός ανασύρθηκε νεκρός ενώ οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφορό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων.Δυστυχώς και ο τρίτος νέος παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από τους ιατρούς, κατέληξε.

3

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστές οι ηλικίες των 2 από τους 3 νέους που έχασαν τη ζωή τους, οι οποίοι ήταν 19 και 20 χρόνων.

Από τους επιβαίνοντες του μίνι βαν δεν τραυματίστηκε κάποιος σοβαρά.

2222

Τροχαίο με μηχανάκι – Μια γυναίκα νεκρή

Ήρθε στην χώρα μας να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές και έχασε την ζωή της μια τουρίστρια από την Γαλλία.

Περίπου στις 6 χθες το απόγευμα, η γυναίκα ήταν συνεπιβάτης σε μηχανάκι στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) με οδηγό μια ομοεθνή της.

Στο ύψος των Σισών, το δίκυκλο συγκρούστηκε με φορτηγό. Η συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έκανε ό,τι μπορούσε αλλά τελικά η άτυχη γυναίκα δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά τις 11 το βράδυ από αιμορραγικό σοκ.

Στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα διακομίστηκε και η οδηγός η οποία έχει τραυματιστεί πιο ελαφρά.

Την σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της Γαλλίδας επιβεβαίωσε ο διοικητής του νοσοκομείου, Κώστας Βαρδουλάκης στο neakriti.gr τονίζοντας ότι είχε τραύματα που απειλούσαν την ζωή της.

2
1