Ευθείες κατηγορίες πως η Αθηνά Λινού αποκρύπτει έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν πως έχει παρανομήσει εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης, τονίζοντας πως η -ανεξάρτητη από χθες- βουλευτής έχει στήσει «ΜΗΧΑΝΗ για τη διασπάθιση εκατομμυρίων ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

«Κατά παράβαση ΟΛΩΝ των νόμιμων διαδικασιών, η κυρία Λινού έφτασε να εισπράττει 1.000.000 ευρώ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ από το 2021 και εξής, χρησιμοποιώντας τις συμβάσεις ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ από κοινού με την Περιφέρεια, για την παράκαμψη του δημόσιου λογιστικού και του νόμου περί δημοσίων συμβάσεων. Ταυτόχρονα, τις ΙΔΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ η Λινού τις δήλωνε στη Διαύγεια ως “επιχορηγήσεις” και ο Σπανός στο ΚΗΜΔΗΣ ως “απευθείας αναθέσεις” που είναι και τα δύο παράνομα» τονίζει ο Κρητικός βουλευτής και συμπληρώνει:

«Σταματήστε το δούλεμα, λοιπόν, Αθηνά Λινού και Φάνη Σπανέ -που έχεις πιει το ΑΜΙΛΗΤΟ ΝΕΡΟ εδώ και ένα μήνα- που ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να έχετε δρομολογήσει ΗΔΗ άλλο 1.000.000 ευρώ για το 2024-2025!»

Τέλος, ο Παύλος Πολάκης καλεί την Αθηνά Λινού να επιστρέψει τα χρήματα που έχει λάβει (με τις παράνομες -όπως υποστηρίζει- πρακτικές) στα δημόσια ταμεία:

«Να δούμε ποιο κόμμα θα σε μαζέψει μαζί με την κλεμμένη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ μετά από όλα αυτά. Καλό θα ήταν βέβαια, να επιστρέψεις τουλάχιστον τα χρήματα που έχεις λάβει με τέτοιες πρακτικές στα δημόσια ταμεία -αν διαθέτεις αξιοπρέπεια- και να ΜΗΝ ξαναπιάσεις ΕΣΥ στο στόμα σου την Αριστερά. Καμία σχέση δεν έχεις με αυτήν, όπως αποδεικνύεται».

karditsastakra