με δηθεν…συγκλονιστικά ντοκουμέντα, το εξής ένα που αφορά την γνωστή υπόθεση των 37.000 για την εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου της Περιφέρειας και..έτερο ουδέν.. Θα παραθέσουμε το σχετικό κείμενο με την…σύσταση προς τους φίλους συντάκτες , να προφυλάξουν την αξιοπιστία τους εν προκειμενω και αυτό μπορούν να το..επιτύχουν πολύ άνετα αρκεί να ρίξουν μια ματια -τα περιγράφουμε κι από δω διότι αυτός είναι ο ρόλος μας-στα μικρότερα και μεγάλα έργα που εκτελούνται σόλες της Π.Ε Ηπείρου.. Φυσικά ο Καχριμανης είναι ο ..τελευταίος που έχει το οιοδηποτε πρόβλημα και την επόμενη φορά μαλλον θα …αυξήσει τα ρεκόρ εκλογής του μετά από τόσα χρόνια που καταρρίπτει σε κάθε εκλογή το ένα μετά το άλλο..

Tzafnews .gr

Βαρύ κλίμα, βαριές σκιές..

  • 2 Οκτωβρίου, 2024
  • 9:46 πμ
perifereia epirus

Εδώ και αρκετές ημέρες το κλίμα εντός του Περιφερειακού Μεγάρου είναι βαρύ.. Πρωτόγνωρα βαρύ όμως είναι το κλίμα στην Ήπειρο κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε στην τελευταία συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής όταν και ετέθη προς έγκριση η πρόσληψη εξωτερικού συνεργάτη για να ελέγχει το κλείσιμο των φώτων και των κλιματιστικών έναντι 37 χιλιάδων ευρώ για μία διετία.

Από τα μέσα καλοκαιριού οι συνεδριάσεις της Περιφερειακής Επιτροπής γινόταν σε έκρυθμο κλίμα λόγω της σωρείας απευθείας αναθέσεων που συχνά δεν συνοδευόταν από τεχνική τεκμηρίωση.

Έτσι αυτή για τα φώτα και τα κλιματιστικά αποτέλεσε τελικά την σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι και να ασχοληθούν για μία βδομάδα περίπου όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί της Αθήνας με τον Περιφερειάρχη ο οποίος παραχώρησε συνεντεύξεις σε πρωινάδικα, μεσημεριανά, ραδιόφωνα υποστηρίζοντας το δίκαιο και το ορθό της απόφασής του!

Ακολούθησαν ανακοινώσεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, μία προκαταρκτική από την Εισαγγελία αλλά και ένα μπαράζ δημοσιευμάτων από αθηναϊκό μέσο –political.gr- που για την γαλάζια παράταξη θεωρείται το «Ευαγγέλιο του Μαξίμου».

Από την αρχή της εβδομάδας και λόγω ασθένειας του Περιφερειάρχη αναβλήθηκαν οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας αλλά και της Περιφερειακής Επιτροπής.

Μέχρι στιγμής νέα ημερομηνία για την Περιφερειακή Επιτροπή –σημειώνεται ότι οι αποφάσεις  της είναι περισσότερες και πιο σημαντικές από αυτές του Περιφερειακού Συμβουλίου- δεν έχει οριστεί.

Τις τελευταίες ώρες μεσολάβησε η σύλληψη του δημοσιογράφου Κώστα Καλτσή μετά από μήνυση εναντίον του από τον υιό του Περιφερειάρχη. Ο δημοσιογράφος προχώρησε κι αυτός στην κατάθεση μήνυσης για ψευδή καταμήνυση ωστόσο ο γιος του Περιφερειάρχη δεν εντοπίστηκε από την Αστυνομία και δεν έχει συλληφθεί..

Βαρύ κλίμα, βαριές σκιές…

Epirus post