Γιώργος Νταβρής: Δεν έχουμε ήρεμα νερά, αλλά αιθέρες. Γιατί στη θάλασσα οι μεταναστευτικές ροές έχουν εκτοξευτεί. Κάποιοι θέλουν να υποχωρούμε συνέχεια. Αυτός ο πουαρκισμός είναι εθνικά επικίνδυνος. Από το 1940 προσπαθούν να μας εκτουρκίσουν. Μας έχουν βάλει σε κοινωνικές επαφές με την Τουρκία. Αυτό είναι στρατηγική για την Τουρκία. Ένα τεράστιο θέμα επίσης, το οποίο αποτελεί πυρηνικό όπλο, είναι η μετανάστευση. Οι Πακιστανοί,οι οποίοι δηλώνουν αδέλφια των Τούρκων έχουν καταλάβει το κέντρο των Αθηνών. Έχουμε σιωπηρή άλωση.Αυτό που γίνεται με τους μετανάστες στο κέντρο των Αθηνών σημαίνει, ότι σε 20 χρόνια το 40% του πληθυσμού θα αποτελείται από μετανάστες. Έχουμε μείνει στις διαπιστώσεις. Εάν δεν γεννάμε ελληνόπουλα, δεν έχουμε οικογένεια, θρησκεία τότε πού οδηγούμαστε;

Η Κάσος είναι 10 φορές περιστατικό μεγαλύτερο των Ιμίων. Οι Τούρκοι έχουν γίνει επιθετικότεροι και παρότι έχουμε όπλα δεν δρούμε. Και το 1974 και στα Ίμια ήμασταν ανώτεροι. Αλλά δεν δόθηκε ποτέ η εντολή.

Αμετακίνητη στην πάγια τακτική της, να μην συμμορφώνεται με τους διεθνείς κανόνες, παραμένει η Τουρκία που προτιμά να μείνει έξω από την μεγαλύτερη Νατοϊκή άσκηση, επειδή αρνείται να καταθέσει Σχέδιο Πτήσης στον Εθνικό Εναέριο χώρο της Ελλάδας. Όπως επισημαίνει στον star fm και την εκπομπή “Ήρθε η Ώρα”, ο πτέραρχος εν αποστρατεία Γεώργιος Νταβρής, η Τουρκία είναι η μόνη από τις 13 χώρες του ΝΑΤΟ που αρνείται να συμμορφωθεί, θέλει να δημιουργήσει εκτός από ήρεμα νερά στο Αιγαίο και ήρεμους αιθέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Σταύρου Καλεντερίδη Black Flag Media    / @theblackflagmedia