Κένεντι και Τραμπ συνάπτουν κοινό μέτωπο κατά του διεθνιστικού στρατοπέδου στις ΗΠΑ με φόντο τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Ο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα πως αναστέλλει επίσημα την προεδρική του εκστρατεία, υποστηρίζοντας τον Ντόναλντ Τραμπ

«Αυτές είναι οι κύριες αιτίες που με έπεισαν να φύγω από το Δημοκρατικό Κόμμα και να υποβάλω υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος – και τώρα, να υποστηρίξω τον Πρόεδρο Τραμπ. Οι λόγοι ήταν η ελευθερία του λόγου, ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο πόλεμος ενάντια στα παιδιά μας».

Η κίνησή του αυτή είχε προαναγγελθεί εδώ και μέρες και απλά σήμερα Παρασκευή επιβεβαιώθηκε από τα χείλη του μέχρι πρότινος ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ.

Αντίδραση Τραμπ
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ,, στην πρώτη του αντίδραση ευχαρίστησε τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ για την «πολύ ωραία» υποστήριξή του στην προεδρική εκστρατεία του 2024.

“Μόλις είχαμε μια πολύ ωραία υποστήριξη από τον RFK, Jr., Bobby. Θέλω να ευχαριστήσω τον Bobby. Ήταν πολύ ωραίο αυτό. Είναι τρομερός τύπος που εμπνέει τον σεβασμό από τους πάντες”, είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.

Ο Τραμπ αποκάλυψε πως θα έχει άμεσα απευθείας συνομιλίες με τον Κένεντι:

«Έχουμε πολλά να συζητήσουμε»:

«Δεν θα αφήσουμε την Καμάλα να μετατρέψει τις ΗΠΑ σε ένα κομμουνιστικό έθνος», συμπλήρωσε ο Τραμπ.

el.gr