arthrou-kassel-arta

Στην Άρτα, που είναι ο τόπος καταγωγής της Όλγας Γεροβασίλη βρίσκεται ο Στέφανος Κασσελάκης, που επέστρεψε χθες από το ταξίδι του στην Ευρώπη, με την αντιπρόεδρο της Βουλής να του καταλογίζει αδυναμία και ανασφάλεια. 

Ο κ. Κασσελάκης βρίσκεται στην πλατεία της Άρτας, όπου συνομιλεί με κόσμο, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη για την εκλογή νέου αρχηγού. 

kasselakis-arta__3_
WhatsApp_Image_2024-09-21_at_1_01_14_PM
kasselakis-arta__2_

Η επίσκεψη θεωρήθηκε ως επίδειξη δύναμης στην Όλγα Γεροβασίλη, που είναι και βουλευτής Άρτας και που χθες του έδειξε την πόρτα της εξόδου, με τον έκπτωτο πρόεδρο να θέλει να της στείλει το μήνυμα ότι δεν φοβάται, ενόψει και της σφοδρής προεκλογικής εκστρατείας που αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Πάντως, η Όλγα Γεροβασίλη σήκωσε το γάντι, σημειώνοντας ότι ο «Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί εκ νέου. Εξάλλου στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι». 
από Πρώτο Θεμα