Οι επόμενοι 4 μήνες θα κρίνουν πολλά.

Αποφασισμένοι να φτάσουν «στο μη παρέκει» τον Πούτιν είναι οι διεθνιστές της Δύσης, θέτοντας τον πλανήτη προ ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Έχοντας βάλει πλέον το ΝΑΤΟ να χτυπά ολοφάνερα τη Ρωσία, ακολουθούν τρία γεγονότα που συνέβησαν την εβδομάδα που μας πέρασε και αποσιωπήθηκαν από το σύνολο των ΜΜΕ παγκοσμίως.

  • Η νατοϊκή πυραυλική επίθεση σε μία τεράστια αποθήκη οπλισμού 200 χλμ. δυτικά της Μόσχας. Η συγκεκριμένη επίθεση, πιθανότατα με πυραύλους κρουζ, προκάλεσε ένα τεράστιο «πυρηνικό μανιτάρι». Επίσημα η Μόσχα δεν έχει παραδεχθεί ότι την χτύπησε νατοϊκός πύραυλος (Λεπτομέρειες ΕΔΩ)
  • Η δεύτερη νατοϊκή πυραυλική ( ; ) επίθεση σε ακόμα μία αποθήκη οπλισμού. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο τέθηκε η περιοχή του Κρασνοντάρ στη νότια Ρωσία. Οι εκρήξεις και σε αυτή την περίπτωση ήταν θηριώδεις και πολλαπλές, αποκλείοντας σχεδόν το ενδεχόμενο να την εκτέλεσαν ουκρανικά drones (Λεπτομέρειες ΕΔΩ)
  • Απόπειρα να χτυπηθεί με αμερικανικούς πυραύλους ATACMS η πρωτεύουσα της Κριμαίας, Συμφερόπολη. Όλοι οι πύραυλοι αναχαιτίστηκαν και καταστράφηκαν πάνω από κατοικημένες περιοχές προκαλώντας τρόμο στην «καρδιά» της Κριμαίας

Έχει τη σημασία του πως όλα τα παραπάνω, που κάθε ένα από τα οποία (ειδικά τα πρώτα δύο) θα μπορούσαν να ξεκινήσουν έναν απευθείας πυρηνικό πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ, συνέβησαν μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Είναι άγνωστο εάν ο Πούτιν καταφέρει να αντέξει μέχρι τον Ιανουάριο, όπου και θα ορκιστεί (ΕΑΝ εκλεχθεί!) πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ.

Πλέον βαδίζουμε σε αχαρτογράφητα νερά και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει ακόμα και τις επόμενες μέρες, ειδικά στην περίπτωση που το ΝΑΤΟ επαναλάβει τέτοιου είδους θεαματικά χτυπήματα μέσα στη Ρωσία.

Είναι άξιο αναφοράς πως η συντριπτική πλειοψηφία της παγκόσμιας κοινότητας δεν πήρε… χαμπάρι από τα παραπάνω γεγονότα, καθώς ελάχιστα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο αναφέρθηκαν σε αυτά, έστω και επιγραμματικά.

EL