Επίθεση με μαχαίρι μπροστά από μια εφημερίδα και ένα κατάστημα λαχείων στο Plauen της Γερμανίας, σημειώθηκε χθες Δευτέρα όταν ένας νεαρός Σομαλός 23 ετών απείλησε και τραυμάτισε ελαφρά έναν 77χρονο υπάλληλο στο πάνω μέρος του σώματος του. Είχε προηγηθεί διαφωνία με πελάτη.

Όταν ο δράστης θέλησε να μπει στο κατάστημα της Neundorfer Strasse, ένας 64χρονος τον σταμάτησε και τον χτύπησε στο πόδι. Σύμφωνα με τον 64χρονο, ο νεαρός άνδρας εκτόξευσε απειλές εναντίον του», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Annekatrin Liebisch.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να χτύπησε τον νεαρό στο πάνω μέρος του σώματος μπροστά από το κατάστημα και, σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, προσπάθησε να του κλωτσήσει το σακίδιο. Στη συνέχεια ο νεαρός απείλησε τον ηλικιωμένο και αρχικά απομακρύνθηκε. Λίγο αργότερα αποχώρησε και ο 64χρονος.

Όμως ο Σομαλός γύρισε με μαχαίρι, όπως μεταδίδει η Bild και τραυμάτισε ελαφρά το θύμα με την άκρη του μαχαιριού.

Όταν ο ηλικιωμένος προσπάθησε να αμυνθεί με ένα ζωοαπωθητικό σπρέι, ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον δράστη με μαχαίρι λίγα λεπτά αργότερα στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ στο Plauen της Σαξονίας και πλέον κατηγορείται για απειλές και βαριές σωματικές βλάβες.

Τούρκοι κυνηγούν Γερμανούς με ματσέτες

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο X και απεικονίζει αρκετούς Τούρκους, σύμφωνα με τον χρήστη που ανέβασε το βίντεο, να κυνηγούν και να τραυματίζουν Γερμανούς περαστικούς με ματσέτες και τις γροθιές τους. Μάλιστα, στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ότι υπάρχει και τραυματισμός ατόμου. Άγνωστο, αν τα κατάφερε τελικά.