Κουβάδες σφουγγαρίσματος, λεκάνες σε διάφορα μεγέθη αλλά και διαφόρων ειδών συσκευασίες τύπου τάπερ απαθανάτισε αναγνώστρια του zarpanews.gr στον όροφο των χειρουργείων στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων!

Μάλιστα, όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες, οι διαρροές νερού είναι τόσο μεγάλες και σε τόσα πολλά σημεία, ώστε κάτω από τους κουβάδες και τις λεκάνες, οι εργαζόμενοι έχουν στρώσει και αυτοσχέδια χαλιά, χρησιμοποιώντας είδη ιματισμού του Νοσοκομείου


Προφανώς εφόσον βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιριού και ιδιαιτέρως ξηρού μάλιστα, τα νερά δεν είναι βρόχινα αλλά προέρχονται από εσωτερικές διαρροές στο σύστημα κλιματισμού – εξαερισμού από τις σωληνώσεις του κτηρίου.

Μάλιστα η οργάνωση των κουβάδων και των χαλιών είναι τέτοια που κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται για μια έκτακτη ή προσωρινή αντιμετώπιση μιας διαρροής αλλά μάλλον είναι εκεί για καιρό.

Καταστάσεις όπως αυτές εκτός από την άσχημη εικόνα, ειδικά μέσα στα χειρουργεία που αποτελούν αποστειρωμένους χώρους, είναι προφανές ότι δημιουργούν άμεσο κίνδυνο και για την υγεία των ασθενών ενώ σίγουρα δεν τιμούν ούτε το Εθνικό Σύστημα Υγείας αλλά ούτε ειδικά το Νοσοκομείο Χανίων που δίνουν μάχη για να το κρατήσουν όρθιο γιατροί και εργαζόμενοι.

xeir3
xeir4
xeir5
xeir6
xeir7
xeir8
xeir2

Zarpanews.gr