Το Πρότυπο ΓΕ.Λ. Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων συγχαίρει τους μαθητές του για τις επιτυχίες τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πρότυπου ΓΕ.Λ. Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων συγχαίρουν θερμά όλους τους μαθητές και όλες τις μαθήτριες του σχολείου, οι οποίοι/ες έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024 και, επιτυγχάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις, εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε σχολές υψηλής ζήτησης, όπως επίσης και, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, σε σχολές της πρώτης επιλογής/προτίμησής τους (Σχολές Επιστημών Υγείας, Νομικές Σχολές, Πολυτεχνικές Σχολές, Σχολές Οικονομίας και Πληροφορικής, Φιλοσοφικές Σχολές, Σχολές Επιστημών Αγωγής, Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας κ.ά.).

«Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων, για μία ακόμα χρονιά, τηρώντας την παράδοση, κρατά τα σκήπτρα στις επιτυχίες, με ποσοστό που αγγίζει το 100% και αυτό μας τιμά, μας χαροποιεί, μας συγκινεί και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους!!!» αναφέρει στη συγχαρητήρια ανακοίνωση η διευθύντρια του σχολείου, κ. Καλλιόπη Μπεκιάρη.  

Ανάμεσα στους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες του σχολείου πολλοί/ές ήταν και αυτοί/ές που διακρίθηκαν πετυχαίνοντας στη σχολή πρώτης επιλογής τους με πολύ καλή σειρά εισαγωγής. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μεταξύ των νεοεισαχθέντων και νεοεισαχθεισών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αποφοίτων του σχολείου, είναι η 1η στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με 19.425 μόρια, η οποία πέτυχε την υψηλότερη φετινή βαθμολογία υποψηφίου/ας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η 1η στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, η 1η στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο 1ος στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η 5η στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο 2ος και ο 7ος στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η 5η στο Τμήμα Χημείας του Α.Π.Θ., η 5η στο Τμήμα Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η 7η και ο 18ος στο Τμήμα Οδοντιατρικής του Α.Π.Θ., η 19η στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Μηχανικών Η/Υ του Α.Π.Θ., ο 21ος στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. και πολλοί/ές άλλοι/ες.

Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς/κηδεμόνες και τις οικογένειες όλων των επιτυχόντων, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια και τον αγώνα τους και στάθηκαν δίπλα στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, αρωγοί στο έργο τους για την επίτευξη των στόχων των παιδιών τους.

«Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους και όλες τους/ις αποφοίτους του σχολείου μας, στους νέους πλέον φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες, να έχουν υγεία, δύναμη, καλές σπουδές και να απολαύσουν στο έπακρο το επόμενο συναρπαστικό και όμορφο ταξίδι στη γνώση, το οποίο ας αποτελέσει την αρχή για μια ξεχωριστή πορεία με συνεχή πρόοδο. Μακάρι οι νέοι δρόμοι που ανοίγονται μπροστά τους να είναι πλούσιοι σε εμπειρίες και να οδηγήσουν στη διαμόρφωση μιας ισχυρής επιστημονικής και επαγγελματικής ταυτότητας, εφόδιο απαραίτητο ώστε να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στις προκλήσεις του μέλλοντος. Τέλος, ευχόμαστε ολόψυχα να κατακτήσουν τους στόχους τους και να εκπληρώσουν όλα τους τα όνειρα» καταλήγει η συγχαρητήρια ανακοίνωση.