«Από την πρώτη κιόλας μέρα…».
Για σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζεται ο Ντόναλντ Τραμπ σε ό,τι αφορά τις διεθνιστικές πολιτικές που αφορούν τα παιδιά και τον αθλητισμό.

Μιλώντας προ ημερών μπροστά σε ένθερμους ρεπουμπλικάνους, ο Τραμπ επανέλαβε την υπόσχεσή του να κόψει οριστικά τη χρηματοδότηση σε όποια σχολικά ιδρύματα «προωθεί τη διεμφυλική παραφροσύνη» και εισάγει «σεξουαλικά και πολιτικά περιεχόμενα στις ζωές των παιδιών».

Υποσχέθηκε να «τελειώσει» τη ροή κρατικού χρήματος σε όποιο σχολείο εξακολουθεί να έχει μέτρα υποχρεωτικότητας εμβολίων και μασκών.

Παράλληλα, κάνοντας ένα επίκαιρο σχόλιο με αφορμή τον σάλο που έχει προκληθεί για τη συμμετοχή «intesex αθλητών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Τραμπ δεσμεύτηκε να «κρατήσει τους άνδρες μακριά από γυναικεία αθλήματα»:

«Από την πρώτη κιόλας μέρα θα υπογράψω προεδρικό διάταγμα το οποίο θα βάζει τέλος στην ομοσπονδιακή χρηματοδότηση σε όποιο σχολίο προωθεί τη θεωρία της φυλής, τη διεμφυλική παραφροσύνη και άλλα ανάρμοστα φυλετικά, σεξουαλικά ή πολιτικά περιεχόμενα στις ζωές των παιδιών μας.

Είναι αλήθεια. “Σώσε τα παιδιά μας”, είναι σωστό (σύνθημα). Και δεν θα δώσω ούτε δεκάρα σε όποιο σχολείο εξακολουθεί να έχει υποχρεωτικά εμβόλια ή υποχρεωτική τη μάσκα. Ούτε μία δεκάρα!

Και θα κρατήσω τους άνδρες έξω από τα γυναικεία αθλήματα»: