Φουλ επίθεση της παράταξης Γκικα με εξώδικο κατα Χρυσοστομου…

Με εξώδικο εναντίον του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Μάκη Χρυσοστόμου απαντούν τα 13 μέλη της παράταξης του κ. Γρηγόρη Γκίκα, που είναι εκλεγμένα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου, με αφορμή την επιχειρούμενη έκπτωσή τους από το αξίωμά τους στο Επιμελητήριο.Έτσι ο Γρ.Γκικας απαντά με φουλ επίθεση απέναντι σε μια μαλλον ακατανόητη πρωτοβουλία του Χρυσοστομου.

Τα εξώδικα απεστάλησαν σήμερα το πρωί και μεταξύ άλλων καθίσταται σαφές ότι η απόφαση αποχώρησης από την τελευταία συνεδρίαση βασίζεται στο γεγονός ότι θα έρχονταν προς συζήτηση, προ ημερήσιας διάταξης, η πρόταση για έκπτωσή τους, πρόταση την οποία οι 13 χαρακτηρίζουν παράνομη και καταχρηστική.

Μέσω της εξώδικης διαμαρτυρίας οι 13 της παράταξης του Γρηγόρη Γκίκα ζητούν μεταξύ άλλων εξηγήσεις εάν και με ποια νομική κάλυψη μίλησε ο κ. Μάκης Χρυσοστόμου στα ΜΜΕ για ενδεχόμενη διαπιστωτική πράξη και τον καλούν να μην προβεί σε μία τέτοια ενέργεια διότι είναι παράνομη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράταξη του κ. Γκίκα διερωτάται πως είναι δυνατόν να τίθεται θέμα διαπιστωτικής πράξης για τους 13 της αντιπολίτευσης και μόνο για έναν από την παράταξη της πλειοψηφίας, ενώ κι άλλα μέλη της πλειοψηφίας απουσίασαν από πέντε συνεδριάσεις.