Συλλήψεις αναζητουμένων προσωπων -για προσβολή γενετησιας αξιοπρέπειας στα Ιωαννινα και για ναρκωτικα στην Αρτα

Συλλήψεις αναζητούμενων προσώπων στα Ιωάννινα 

Σε δύο (2) συλλήψεις προχώρησαν υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων χθες (13-6-2024), στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αναζητούμενων προσώπων. 

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν: 

• Στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς, από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου και του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου αλλοδαπός, που είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων σε ποινή φυλάκισης 6 ετών και 3 μηνών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

• Στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων  για αρπαγή ανηλίκων, απειλή και αντίσταση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Συνελήφθη ημεδαπός στα Ιωάννινα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 

Συνελήφθη χθες (13-06-2024) το απόγευμα στα Ιωάννινααπό αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στο πλαίσιο αναζητήσεων, ύστερα από καταγγελία σύμφωνα με την οποία προηγουμένως είχε προβεί σε προτάσεις εναντίον ανήλικου ημεδαπού, με τις οποίεςπρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά του.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 

Συνελήφθη ημεδαπός στην Άρτα για διακίνηση ναρκωτικών

Βρέθηκαν στην κατοχή του ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης 

Συνελήφθη χθες (13/6/2024) το βράδυ στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο και κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία με -18- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. 

Επακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -26,50- γραμμαρίων, 

• αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη,

• ζυγαριά ακριβείας και

• δύο μεταλλικοί τρίφτες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.