Αληθεια που βρίσκεται εκείνη η υπόθεση με το πορισμα των ελεγκτών 800 σελίδων μετά από συγκεκριμένη καταγγελία όπου ήταν κατηγορούμενοι πρώην Δήμαρχος υπηρεσιακοί παραγοντες και άλλοι για κακουργηματικού χαρακτήρα αδικήματα;

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκκληση προς όλους να σταματήσουν τα ποτίσματα απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Γιώργος Παπαδιώτης κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Λίγες μέρες πριν και πάλι από τη συνεδρίαση του σώματος είχε επισημάνει τον σοβαρό κίνδυνο για την διάρκεια της θερινής περιόδου καθώς οι ποσότητες άντλησης νερού είναι μειωμένες.

Στη συνεδρίαση της Τετάρτης και αφού το θέμα είχε τεθεί σχεδόν από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ο κ. Παπαδιώτης υποστήριξε ότι κατά το παρελθόν δεν είχαν γίνει έργα στην ύδρευση ενώ δεξαμενές που είχαν κατασκευαστεί προ ετών παραμένουν εκτός λειτουργίας.

Δεσμεύτηκε ότι ορισμένες παρεμβάσεις θα γίνουν εντός των  επομένων ημερών προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα διακοπών.

Ζήτησε δε από όλους λελογισμένη και ορθολογική διαχείριση του νερού. «Απευθύνω έκκληση… Προτεραιότητα έχουν οι άνθρωποι..Είναι έγκλημα να χρησιμοποιούμε το νερό της ύδρευσης για πότισμα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ.