Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών στην Ήπειρο κατά το τελευταίο 10ημερο

Στο πλαίσιο καθημερινών περιπολίων και δράσεων, που υλοποιούνται από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 10ημερο συνολικά 8άτομα. 

Ειδικότερα, πρόκειται για 7 ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό,που συνελήφθησαν σε 8 διαφορετικές περιπτώσεις για κατοχή – κατά περίπτωση – μικροποσοτήτωνκατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητας κοκαΐνης και ναρκωτικών χαπιών.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν: 

• 3 ημεδαποί και 1 αλλοδαπός στην Άρτα,

• 3 ημεδαποί στα Ιωάννινα και 

• ένας ημεδαπός στην Θεσπρωτία.

Σημειώνεται ότι η καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών αποτελεί πρωταρχική, άμεση και διαρκή προτεραιότητα των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Σύλληψη φυγόποινου στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς  Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου και του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς αλλοδαπός φυγόποινος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης (8) μηνών.

Σχηματισμός δικογραφίας για απάτη στην Άρτα, με το πρόσχημα της πώλησης οχήματος μέσω αγγελίας 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής, που εμπλέκεται σε υπόθεση απάτης, που έλαβε χώρα την 7-12-2023 και σε βάρος της σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. 

Ειδικότερα, ημεδαπή επικοινώνησε τηλεφωνικά με άγνωστο, που είχε αναρτήσει ηλεκτρονική αγγελία για τηνπώληση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ο οποίος κατάφερε να τηςαποσπάσει το χρηματικό ποσό των 2.460 ευρώ, το οποίο κατατέθηκε σε τραπεζικό λογαριασμό της κατηγορούμενης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.