Τι ..ντρέπονται οι συνάδελφοι η και «συνάδελφοι» που κάνουν ΡΕΠΟΡΤΑΖ για τα χαλια των εν Ιωαννινοις αθλητικών εγκαταστάσεων και δεν τα λένε; Τι να πουν αφού..βυζαίνουν οι περισσότεροι απ τα κρατικά ταμεία με διάφορους τρόπους..

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταβάλλονται προσπάθειες στο μέτρο των δυνατοτήτων μας για αποκατάσταση, συντήρηση και βελτίωση των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚΙ, μια προσπάθεια που θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση το επόμενο διάστημα» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης με αφορμή τα προβλήματα στο κολυμβητήριο, εκεί όπου τμήμα της στέγης αποκολλήθηκε και ήταν επί πισίνας κρεμάμενο!

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις των  Ιωαννίνων, λίγες και μετρημένες, είναι πλέον γερασμένες… Δεν αρκούν τα μερεμέτια και προφανώς αυτό που είναι μέσα στις δυνατότητες της διοίκησης δεν επαρκεί..

Αν επαρκούσε δεν ήταν αυτά τα προβλήματα στο κολυμβητήριο, δεν θα ήταν υπό διάλυση τα κτίρια στο Πανηπειρωτικό, δεν θα ήταν τραγική η κατάσταση στις κωπηλατικές εγκαταστάσεις..

Και δεν φταίει μόνο η διοίκηση, διορισμένη από το αρμόδιο Υπουργείο..

Φταίνε όλοι οι φορείς της περιοχής που ανέχονται αυτή την κατάσταση.. Φταίει ο Δήμος –και σήμερα και χθες και προχθές- που δεν έβαλε σε κυρίαρχη προτεραιότητα τις αθλητικές υποδομές..

Φταίει η Περιφέρεια που επέλεξε να ξοδέψει κοντά στα τρία εκατομμύρια για να μεταφέρει το Κλειστό της ξιφασκίας που παραμένει ένας σωρός από σίδερα και τώρα θα διαθέσει άλλες πεντακόσιες χιλιάδες για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου ωσάν το Υπουργείο να μην έχει καμία ευθύνη για την περιουσία του..

Φταίνε οι βουλευτές που ουδέποτε ανέδειξαν τα πραγματικά προβλήματα και το έλλειμμα των αθλητικών υποδομών..

Μία πόλη όπως είναι τα  Γιάννινα, με δεκάδες σωματεία, αθλητές, πρωταθλητές, ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, δεν μπορεί να βολεύεται με το λίγο ή το ελάχιστο..

Όσο για την διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, αν δεν έχει τα μέσα να παρέχει ασφαλείς αθλητικούς χώρους ας το ομολογήσει στην τοπική κοινωνία και ας παραιτηθε