Ανεμογεννήτριες: Το κέρδος ανάλγητων θάβει την Ελλάδα στο τσιμέντο!

Ανεμογεννήτριες: Το κέρδος ανάλγητων θάβει την Ελλάδα στο τσιμέντο!

#ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ  #ΕΛΛΑΔΑ #ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΕΚΛΙΖΙΩΤΗΣ 

Οι ανεμογεννήτριες παρουσιάστηκαν περίπου ως η απόλυτη λύση για την λεγόμενη «πράσινη μετάβαση» που όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο αμφιλεγόμενη…Σήμερα όσοι πιστεύουν ότι οι ανεμογεννήτριες καταστρέφουν την χώρα οδηγώντας την όχι σε …πράσινο παράδεισο αλλά σε μια κόλαση τσιμέντου είναι μάλλον η πλειοψηφία. Οι αδυναμίες που είχε η έμπνευση για τις ανεμογεννήτριες είναι πλέον ορατές και η καταστροφή που προκαλούν στην Ελλάδα κάτι παραπάνω από αισθητή.

Ο Ανιστράτηγος ε.α Ιωάννης Μπαλτζώηςδημοσιοποίησε το κείμενο ενός γεωπόνου. Αξίζει να το διαβάσετε. Αποκαλύπτει με στοιχεία τι θα προκαλέσουν οι ανεμογεννήτριες στην ελληνική γη.

Το κείμεν ο υπογράφει ο κ.Σταμάτης Σεκλιζιώτης που είναι  Γεωπόνος και  ήταν αρχηγός της σειράς του κ.Μπαλτζώη  στη Σχολή εφέδρων Αξιωματικών Πυροβολικού:

«Έτσι για να φρεσκάρεται η περιβαλλοντική μας συνείδηση.:

Όταν θα έχουν γεμίσει όλη τη χώρα με ανεμογεννήτριες… (φιλοδοξούν να φτάσουν τις 50.000…, εκτός εάν πέσει ο ρυθμός τα επόμενα χρόνια και σταματήσουν στις 25.000….)

Θα έχουν σκαφτεί και αποψιλωθεί γύρω στο 1,0 με 1,5 εκατομμύρια στρέμματα φυσικής βλάστησης (θαμνώδους ή δενδρώδους) όσο περίπου ένας μεσαίου μεγέθους νομός της Ελλάδος…, για γήπεδα εγκατάστασης, διανοίξεις δρόμων, για γήπεδα πυλώνων μεταφοράς ρεύματος, για σταθμούς, για εργοτάξια… …