Ο γιος του ανθρώπου που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στο γήπεδο του γκολφ συνελήφθη για υπόθεση κατοχής εικόνων παιδικής πορνογραφίας.

Ο Oran Alexander Routh κατηγορήθηκε από ομοσπονδιακό δικαστήριο τη Δευτέρα για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και λήψη υλικού που αφορά σε παιδική πορνογραφία.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου της Βόρεια Καρολίνα αποκαλύπτουν ότι συνελήφθη στην Τρίτη και ότι δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης, Τα ίδια αρχεία αναφέρουν ότι ο Oran Routh είναι γιος του Ryan Wesley Routh, του ανθρώπου, που οι αρχές θεωρούν ότι σχεδίασε τη δολοφονία Τραμπ στο γκολφ κλαμπ του στην περιοχή του West Palm Beach της Φλόριντα στις 15 Σεπτεμβρίου. Ο Ryan Routh έχει συλληφθεί και είναι υπό κράτηση για κατοχή όπλων, και απόπειρα δολοφονίας.

Το FBI έκανε έρευνα στο σπίτι του Oran Routh στη Βόρεια Καρολίνα το Σάββατο και εκεί εντοπίστηκε μία κάρτα κινητού τηλεφώνου που βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρά του, όπου φέρεται να περιείχε εκατοντάδες αρχεία με εικόνες παιδικής πορνογραφίας.

Στα αρχεία υπήρχαν βίντεο από «γνωστή πηγή» που έδειχνε έναν ενήλικα άνδρα να κάνει σεξ με ένα κορίτσι 10 ετών. Σε ένα δεύτερο τηλέφωνο, που βρέθηκε στην κατοχή του Oran Routh, υπήρχε φάκελος αρχείου με περισσότερα βίντεο. Οι ερευνητές είπαν ότι μεταξύ των βίντεο ήταν και ένα με μία ενήλικη γυναίκα και ένα κορίτσι ηλικία 6 έως 8 ετών. Η καταγγελία ανέφερε επίσης ότι οι ερευνητές βρήκαν μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στο τηλέφωνο που «χρησιμοποιείται συνήθως από άτομα που διανέμουν και λαμβάνουν παιδική πορνογραφία». Το άτομο που έστειλε μηνύματα από το τηλέφωνο ζήτησε μια προεπισκόπηση του ψηφιακού περιεχομένου που πωλούνταν, σύμφωνα με την καταγγελία.

Στη συνέχεια στάλθηκαν δύο φάκελοι, και οι δύο περιλάμβαναν ενήλικες που συμμετείχαν σε σεξουαλικές πράξεις με ανηλίκους, ανέφερε η καταγγελία.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου ο Oran Routh βρίσκεται υπό ομοσπονδιακή κράτηση. Δεν έχει προγραμματιστεί προκαταρκτική ακρόαση ακόμα και ο κατηγορούμενος δεν έχει υποβάλει ένσταση.

karditsastakra