Την στιγμή που το πανελλήνιο έχει «παγώσει» από την άγρια επίθεση στην 14χρονη στην Γλυφάδα τα περιστατικά βίας ανάμεσα σε ανήλικους συνεχίζοντας προκαλώντας τρόμο και προβληματισμό.

Χθες το πρωί σε σχολείο στην Ερμιόνη Αργολίδας ένας 12χρονος δέχθηκε αναίτια επίθεση από δύο 17χρονους.

Συγκεκριμένα, οι τελευταίοι άρχισαν να απειλούν φραστικά τον ανήλικο και στη συνέχεια προχώρησαν σε μια ακατανόητη πράξη. Ένας από τους 17χρονου έβγαλε μία φαλτσέτα και ξύρισε το μουστάκι του 12χρονου ενώ άρπαξε και από την τσέπη του τα 2 ευρώ που είχε…

Το θύμα ενημέρωσε τους γονείς του και εκείνοι την αστυνομία. Οι νταήδες συνελήφθησαν καθώς και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ραντεβού για ξύλο στην ΜεταμόρφωσηΣτην Μεταμόρφωση, 16χρονος έκλεισε…ραντεβού με συνομήλικό του το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να λύσουν τις διαφορές τους!

Ο 16χρονος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης με μπουνιές και κλωτσιές με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Μητέρα» για να λάβει τις πρώτες βοήθειες. Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας αστυνομικοί πήγαν στο ΕΠΑΛ που φοιτά ο δράστης, τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και τον συνέλαβαν. Αναζητούνται να συλληφθούν και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας.

Επίθεση με μεταλλικό σωλήνα!
Την ίδια στιγμή, στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Κυριακής ένας 16χρονος δέχθηκε επίθεση με μεταλλικό σωλήνα από έξι ανήλικους την την ώρα που βρισκόταν με τη 14χρονη φίλη!

Το θύμα είχε έρθει από την Πτολεμαίδα για να δει την 14χρονη με την οποία διατηρούν σχέση. Όταν είδαν το ζευγάρι, οι έξι δράστες τους πλησίασαν και άρχισαν να τους χτυπούν. Ειδικά τον 16χρονο σε κεφάλι και σώμα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο λόγος της επίθεσης ήταν η ερωτική αντιζηλία…

Οι δράστες οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε το σκηνικό και πως βοήθησε τον 16χρονο:

«Όταν ήρθα εδώ, βρήκα 5 – 6 παιδιά που μιλάγανε. Ρώτησα τι γίνεται, μου είπαν μιλάμε. Μπήκα μέσα, σε δευτερόλεπτα χτυπάει το παντζούρι, λέω τι έγινε, φώναζε η κοπέλα ‘βοήθεια’. Το παλικάρι ήταν μέσα στα αίματα. Τον έβαλα στο σπίτι, τον έπλυνα, ζαλιζόταν. Του είπα να πάρω την Αστυνομία, μου είπε ναι αλλά χωρίς να το μάθουν οι γονείς του. Είναι από την Πτολεμαΐδα. Φοβήθηκε γιατί δε μένει εδώ. Η κοπέλα σε σοκ και αυτή, φώναζε. Τους χτύπησαν με σίδερο, ήταν μέσα στα αίματα. Αυτοί έξι ήταν στην αρχή, μετά ήταν 20 άτομα και φύγαν όλοι πάνω όταν βγήκα εγώ», είπε στο Mega.

Δείτε ΕΔΩ τα αποκλειστικά βίντεο από τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα