Πρόσκληση για συμμετοχή στην  έκθεση αθλητισμού ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2024 

Η Περιφέρεια Ηπείρου πρόκειται να συμμετάσχειστη μεγαλύτερη έκθεση αθλητισμού που διεξάγεται στη χώρα, τη διεθνή έκθεση «ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2024».

Η έκθεση που πραγματοποιείται από τις 6 έως τις  9 Νοεμβρίου  2024 στο κλειστό γήπεδο Φαλήρου (πρώην  «TAE KWON DO»),  είναι αφιερωμένη στον αθλητισμό και την υγεία, και συνοδεύει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, που αποτελεί παγκόσμια αθλητική διοργάνωση.

Η Περιφέρεια Ηπείρου, θα φιλοξενήσει  στο περίπτερό της αθλητικούς φορείς που επιθυμούν να συμμετέχουν, με φυσική παρουσία, για να επικοινωνήσουν τις διοργανώσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. 

Απαραίτητη προϋπόθεση, για συμμετοχή και φιλοξενία στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, είναι  η εκδήλωση  ενδιαφέροντος να γίνει μέσω αποστολής email στη διεύθυνση i.markoula@php.gov.gr ως την Δευτέρα  30 Σεπτεμβρίου 2024.

Στο email θα πρέπει: 

α) να αναγράφονται τα παρακάτω στοιχεία του φορέα, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΦΟΡΕΑ:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:                         

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :

ΤΗΛ ΚΙΝΗΤΟ:​​​​​​

WEB: 

E-MAIL:  

β) δακτυλογραφημένο κείμενο (έως 80 λέξεις) στο οποίο θα περιγράφεται η διοργάνωση του φορέα, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα

γ) να περιλαμβάνονται συνημμένα, ή να αποσταλούν μέσω wetransfer, φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και ελεύθερες δικαιωμάτων από τις αθλητικές τους διοργανώσεις στις οποίες θα προβάλλεται και το φυσικό περιβάλλον της Ηπείρου 

Επίσης, η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει  ενημερωτικό υλικό των φορέων (50 τεμάχια ανά φορέα). Το υλικό  θα πρέπει να το παραδώσουν οι ενδιαφερόμενοι στη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού, Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, στο γραφείο 143, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 13.00 μ.μ.

Διευκρινίζουμε ότι η Περιφέρεια Ηπείρου αναλαμβάνει μόνο το κόστος ενοικίασης του χώρου, κατασκευής και γραφιστικών του περιπτέρου, του stand με την επωνυμία της κάθε διοργάνωσης και το κόστος μεταφοράς του ενημερωτικού υλικού.