Ρε μπας και δεν θέλουν μονοπάτι στο Γραμμο γιατί τους θυμίζει τι έπαθαν το 1949; Τι απάντησε ο Καχριμανης. Θυμίζουμε ότι οδική πρόσβαση υφίστατο για πολλά χρόνια μέχρι το 2520…

Ρωτάμε διότι άλλη εξήγηση δεν μπορούμε να δώσουμε αφού παλαιότερα υπήρχε το μονοπάτι μέχρι την κορυφή στο 2.520 από όπου περνούσαν τα τζιπ του στρατού και ο Μητροπολιτης Κονιτσας για την κατάθεση στεφάνων και τα μνημόσυνα…Μάλιστα αυτό το μονοπάτι που είχε κλείσει, το χε διανοίξει αργότερα ο αείμνηστος Χριατοφορος Παπαδόπουλος με τα μηχανήματα του..Τι ρωτάνε λοιπόν δεν καταλαβαίνουμε..

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ

«Ο δρόμος είναι αίτημα του στρατού.. Έχουν κλαπεί κοπάδια στην περιοχή και αρωματικά. Ο στρατός και η αστυνομία πρέπει να έχουν πρόσβαση. Είναι δρόμος που υπάρχει και τον καθαρίζουμε με την συνδρομή του στρατού.. Στο Γράμμο δεν μπορείς να ανοίξεις νέο δρόμο αν δεν ξέρεις τα ναρκοπέδιο… Αυτός είναι δρόμος του στρατού και καθαρίζεται. Το μονοπάτι που υπήρχε και ο δρόμος είναι ίδιων διαστάσεων» ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης για να περάσει και στην αντεπίθεση προς τα μέλη της Επιτροπής λέγοντας «σας πειράζει να ελέγχει ο στρατός και η αστυνομία…»..