Μην…ξεφτιλίζεσαι συντασσόμενος με το ΚΚΕ για Γραμμο , Σταυρο Καλογιαννη, ο συνονοματος ξάδερφος σου ,ο σχωρεμενος ήταν δόκιμος το 1980 όταν τον άνοιγαν…

Για την διάνοιξη στο Γραμμο τα εξηγήσαμε χίλιες φορές και θεωρούμε πως το θέμα έχει γίνει καταληπτό απ τον κάθε νοήμονα, ότι έχει ιδεολογική βάση κι όχι περιβαλλοντική, κατά το κοινώς λεγόμενο οι ΚΚουεδες και οι παραφυάδες τιους ξεσήκωσαν θόρυβο κατά Καχριμανη γιατί τους…πονάνε το βουνό και η ιστορία του..Μας κάνει έκπληξη όμως σήμερα που στην τοπική των Ιωαννίνων « Πρωινός Λόγος» παρεμβαίνει ..υπέρ του ΚΚΕ και των ιδεοληψιών του κατουσιαν ,ο τέως βουλευτής Ιωαννίνων και υφυπουργός Στ.Καλογιάννης..Καλός φίλος παλαιός του Μηχανικού του Στρατού μας πήρε και μας μετέφερε το εξής απίθανο που εκθέτει τον Σταυρο, ότι δλδ στην επαναδιάνοιξη του 1980 , τότε που ακόμη όπως έχουμε κατεπαναληψιν γράψει , τα μεγάφωνα πήγαιναν στην κορυφή όπου πραγματοποιούνταν και ομιλίες και μνημόσυνο για την συντριβή των υπολειμμάτων τιου κατ ευφημισμόν « Δ.Σ», δόκιμος του Στρατού επι διοικητου Γιαννουσακου ,ήταν ο συνονόματος πρωτος ξάδερφος του Σταυρου και σχωρεμενος πια , μετέπειτα μηχανικός Σταύρος Καλογιάννης! Μάλιστα σε μια απ τις τελευταίες ομιλίες της εποχής πριν οι εκδηλώσεις διακοπούν απ τον Ανδρέα, ομιλητής απ την πλευρα του Στρατού για το ιστορικό της μάχης, ήταν ο νεαρος λοχαγός τότε Γεωργιος Γκιγκης εκ..Νήσου ορμώμενος , πρωτος ξάδερφος του γράφοντος, απόστρατος ήδη που ζει μονίμως στην Αριζονα.. Πως…στον διάτανο ανέβαιναν όλοι αυτοί στην κορυφή με τα τζιπ ρε Σταυρο; Με…αλεξίπτωτα έπεφταν; Αφήστε λοιπόν τα σάπια και μην γίνεστε …ουρά του ..πονεμένου Κουτσούμπα εν προκειμενω..

TZAF NEWS.GR

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ:

Όταν δεν γνωρίζεις για την Κτηνοτροφία στο Γραμμο , Όταν έχεις αποθημενα γιατί έτσι σε μάθανε σίγουρα δεν σέβεσαι τίποτα. Μιλάς για δυο Κοπάδια χωρίς να ξέρεις,ότι μετά τον Εμφύλιο , δόθηκε το δικαίωμα σε Πάμπολλους Κτηνοτρόφους του Νομου Θεσπρωτιας αλλά και των Ιωαννίνων να χρησιμοποιούν τα βοσκοτόπια του Γράμμου και στον Νομο Καστοριάς και στο Νομο Ιωαννίνων κατα την θερινή Περίοδο. Μάλιστα στην ΓΡΑΜΜΟΥΣΤΑ και ο Μοναδικός Ξενώνας είναι Ιδιοκτησία Κτηνοτρόφου από το Μαργαριτι Θεσπρωτιας και έχουν μόνιμες Εγκαταστάσεις Αρκετοί Κτηνοτρόφοι Ηπειρώτες. Έτσι ζήτησαν μέσω Περιφέρειας Ηπείρου από το ΥΕΘΑ την Συντήρηση της Οδού που ενώνει τα δυο φυλακια Πληκατιου και Γραμμουστας , για Ασφάλεια από κλοπές αλλά και μετάβαση από την μια πλευρά στην Άλλη του Γράμμου που έχουν τα κοπάδια τους. Επίσης το Γες την Συντήρηση της σύνδεσης στην Μεθόριο την είδε θετικά και ανέλαβε το τμήμα του Νομου Καστοριάς . Εμείς δε τον Καθαρισμό στο Νομο Ιωαννίνων . Τι να πεις ….. Ποτέ οι Χορτάτοι δεν σκέφτονται τους νηστικούς………… Καημένε Κτηνοτρόφε δεν βλέπουν τα ωραία Βοσκοτόπια χωρίς Ζώα στο Γραμμο από Επιτήδειους που σου ροκανίζουν τις Επιδοτήσεις , αλλά ασχολούνται με τα στοιχειώδη Ζητούμενα Από Εσένα. ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΓΛΥΚΙΑ ……..

ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΚΑΤΙ