Βελόπουλος: Στις 9 Ιουνίου πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση (video)

“Η ημέρα των ευρωεκλογών είναι η τελευταία ευκαιρία να στείλουμε ένα μήνυμα διαμαρτυρίας στην κυβέρνηση”, τόνισε στην εκπομπή του στον FOCUS FM 103,6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας σήμερα στον FOCUS FM 103,6 ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο διακύβευμα των ευρωεκλογών. “Η 9η Ιουνίου είναι πολύ σημαντική μέρα καθώς μετά θα έχουμε εκλογική ερήμωση για τρία χρόνια. Είναι η τελευταία ευκαιρία να στείλετε ένα μήνυμα διαμαρτυρίας στην κυβέρνηση. Στείλτε ένα μήνυμα μήπως σωφρονιστεί η κυβέρνηση“, είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απευθυνόμενος στους Έλληνες ψηφοφόρους.

“Η Νέα Δημοκρατία κυβερνάει και όλα τα υποκομματίδια της πολεμούν την Ελληνική Λύση, αυτός είναι ο μόνος στόχος τους γιατί η ελληνική λύση είναι η μόνη που κάνει αντιπολίτευση”, είπε μεταξύ άλλων.

“Δεν είναι τα μνημόνια το πρόβλημα, πέρασαν πολλά λεφτά από την χώρα μας τα οποία αν επενδύονταν θα μπορούσαμε να ανακάμψουμε οικονομικά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν παράγουμε πλούτο”, τόνισε σε άλλο σημείο αναφερόμενος στην οικονομία της χώρας.

Σχολιάζοντας τις επιτυχίες των ελληνικών ομάδων τις τελευταίες εβδομάδες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ έως την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Conference League από τον Ολυμπιακό και απαντώντας σε όσους λένε ότι δεν αναφέρεται στα αθλητικά δρώμενα ο κ. Βελόπουλος είπε :”Ήταν πολύ όμορφο αυτό που έγινε με τα αθλητικά γεγονότα για να είναι αληθινό. Ο Μαρινάκης ήταν έξαλλος πριν δυο μήνες με τον Μητσοτάκη. Ο Σαββίδης στο στόχαστρο της κυβέρνησης ξαφνικά επικρατεί ηρεμία ο Μελισσανίδης έχει σχέση με την Νέα Δημοκρατία άρρηκτη. Ο Γιαννακόπουλος παρότι βρίζει την woke ατζέντα παράλληλα βγαίνει φωτογραφίες με τους υπουργούς. Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, Μπάσκετ ο Παναθηναϊκός, ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός και κύπελλο ο Παναθηναϊκός, όλοι ικανοποιημένοι. Οι μπίζνες είναι μπίζνες. Και ο λαός τρέχει να πάρει εισιτήριο. Άρτος και θέαμα στη ρωμαϊκή Αρένα. Αυτή είναι η νέο – Ελλάδα. Αντί να είμαστε στους δρόμους για όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν βγαίνουν στους δρόμους για ένα κύπελλο”.

Αναφερόμενος στη διεξαγωγή της παρέλασης Europride στη Θεσσαλονίκη ανέφερε: “Tις επόμενες μέρες θα έχουμε το Europride. Ποσό πιο χυδαία μπορεί να γίνει μια χώρα παραδοσιακών αξιών. Η εκκλησία δεν μιλάει. Δεν μπορώ να τη καταλάβω αυτή τη λογική γιατί να έχουμε 9 μέρες αυτή την παρέλαση όταν οι άλλες παρελάσεις είτε απαγορεύονται είτε λοιδορούνται”.

Τέλος σχολίασε την άστοχη δήλωση του υπουργού επικρατείας, Άκη Σκέρτσου που είπε ότι τα προϊόντα που πουλιούνται στην Γερμανία είναι φθηνότερα, γιατί έχουν κατώτερη ποιότητα. “Πιο κάτω δεν έχει. Σας περνάνε για πρόβατα. Οι Γερμανοί είναι ηλίθιοι τρώνε σκουπίδια και εμείς τρώμε τα καλύτερα“.

Δείτε και ακούστε ολόκληρη την εκπομπή του Κυριάκου Βελόπουλου:

focusfm.gr/