Το ΕΣΥ καταρρέει και ο Άδωνης παριστάνει τον λογιστή του Κασσελάκη

«Μετά τις πωλήσεις «επιστολών του Ιησού», ο υβριστής των υγειονομικών υπουργός Υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης, τώρα και σε ρόλο φοροτεχνικού – οικονομικού συμβούλου, που αποφαίνεται ποιος “βγαίνει” και ποιος όχι. Αλλά και σε ρόλο Εισαγγελέα, που λίγο ακόμη και θα προαναγγείλει ποινές» λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τα επαναλαμβανόμενα σχόλια Γεωργιάδη για την περιουσιακή κατάσταση του Στέφανου Κασσελάκη.

Από την Κουμουνδούρου αναδεικνύουν το γεγονός πως την ώρα που το Εθνικό Σύστημα Υγείας καταρρέει, «ο αρμόδιος υπουργός ασχολείται με την τροφοδότηση της προεκλογικής περιόδου με τοξικό λόγο και με πολιτικούς εξυπνακισμούς».

Υπουργός Υγείας ή λογιστής;

«Σε όλα τα καφενεία γελάνε με τον Κασσελάκη. Θυμάστε την ταινία “Ένας άφραγκος Ωνάσης”; Η εικόνα ότι είναι ζάμπλουτος και έχει αστακοκάραβα και μπορεί να αγοράζει τα σπίτια, δεν είναι έτσι […] Με τα λεφτά που παρουσίασε και με δεδομένο ότι δεν έχει έσοδα, σε 1,5 χρόνο ή θα πρέπει να φύγει ή να βρει δουλειά» είπε το πρωί στο Αction24 και συνέχισε:

«Τα επενδυτικά του προϊόντα ήταν 3 εκατ. ευρώ και ξόδεψε 1 εκατ. για να πάρει σπίτι. Έχει πλέον 1 εκατ. και έχει χρέη 2 εκατ. Έχει δύο ακριβά σπίτια που είναι πανάκριβα να τα συντηρήσει, έχει και δύο αυτοκίνητα που έχουν κόστος συντήρησης. Είναι εικόνα ζάμπλουτου επιχειρηματία αυτή;» είπε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος φαίνεται ότι θα προτιμούσε να εργάζεται ως λογιστής ή ως σύμβουλος επιχειρηματιών.

karditsastakra