Μητέρα θύματος του «εγκλήματος» των Τεμπων ξεσπά…

Έγραψαν τα σαιτ, πριν από λίγο καιρό:

“Σαν δικούς μας ανθρώπους νιώθουμε πλέον τους τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και κάθε αισιόδοξο νέο αναφορικά με την πορεία της υγείας τους είναι για εμάς μια μικρή γιορτή. Έτσι, με χαρά μαθαίνουμε, ότι η 26χρονη Ανυσία Λ, η 26χρονη που βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι του φονικού τρένου και πετάχτηκε έξω μετά τη σύγκρουση, πλέον σταθεροποιήθηκε”.

Η νεαρή κοπέλα, έχει βγει εδώ και καιρό από το νοσοκομείο, όμως τα τραύματα- σωματικά και κυρίως ψυχικά- ταλαιπωρούν την ήδη ταλαιπωρημένη ψυχούλα της. Για λόγους που αφορούν την ψυχική υγεία του κοριτσιού που θα μπορούσε να ήταν κόρη μας και αδερφή μας, δεν θέλουμε να βάλουμε ειδικά τώρα τη φωτογραφία της. Όποιος μπει στο διαδίκτυο, μπορεί να τη βρει. Όμως η μητέρα της Ανύσιας, ξεμπρόστιασε- όπως του έπρεπε- έναν από τους υπουργούς του Μητσοτάκη, που είχε το θράσος να πάει στη Σάμο, εκεί απ’ όπου κατάγεται ο λαλίστατος Αυτιάς που τώρα που ζητάει την ψήφο σας , σαν υποψήφιος ευρωβουλευτής, δεν έχει προφανώς να πει κάτι για τα νεαρά εν ζωή θύματα των Τεμπών ή ένα μεγάλο “συγγνώμη” για τα εγκλήματα κατά συρροή που έχει κάνει η κυβέρνησή του και τα 57 παιδιά που σκότωσε. Ο Τριαντόπουλος , ήταν υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ εκείνες τις ώρες της συγκάλυψης και ήταν ο “ειδικός απεσταλμένος” στη Λάρισα για την επιχείρηση επιχωμάτωσης και την κακουργηματική απόκρυψη στοιχείων.

Μια άριστη μεταπτυχιακή φοιτήτρια
Σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, η 26χρονη Ανυσία είναι μία άριστη μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΑΠΘ. Η πολυτραυματίας, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας, έκανε μεταπτυχιακό στη Μουσειολογία. Τώρα όμως όλα πάλι ξεκινούν από την αρχή. Τα λέει και η μητέρα της στον Τριαντόπουλο. Εμείς σαν ΜΑΚΕΛΕΙΟ, είμαστε δίπλα τους για ότι χρειαστούν.  Αυτοί – οι πολιτικοί- δεν ήταν ποτέ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Από makeleio.gr